header image
 

Catosfera, petit tast

Granollers ha acollit aquest cap de setmana les Segones Jornades de la Catosfera. Hi ha moltes coses sobre les que caldrà reflexionar els pròxims dies i sense temps materials us deixo només un petit avenç i una primera conclusió. Les xarxes socials estan molt bé perquè et permeten posar-te en contacte amb molta gent però cal que la gent es trobi i faci un cafè. La participació i la relació entre els participants d’aquestes jornades ha estat clau per conèixer cap a on va el país i cap a on hem (o hauríem) d’anar.

~ by assajos on 29 març 2009. Tagged: , , ,

3 Responses to “Catosfera, petit tast”

  1. Totalment dacord!sense una mica de1.0 les jornades no haurien tret el fruit!!un plaer haver-ho compartit!jo tambe parlo de catosfera al meu blog!:)

  2. Gracias por el vídeo-resumen (ahora sí que me arrepiento de no haber ido…). Lo mejor de la web es que acaba generando experiencias y relaciones en la “vida offline”.

  3. […] Un dinar 2.0 a la catosfera! Reflexions de CDigital09 (II): Desvirtualització Catosfera, petit tast Experiències personals….. Resumen de Cdigital’09 Administraciones Públicas en red Reflexions […]

Leave a Reply




 
Aneu a la barra d'eines