Comentaris a: Vaga 2.0, la mediocre gestió pública http://blocs.gracianet.cat/assajos_sobre_la_realitat/2010/10/01/vaga-2-0-la-mediocre-gestio-publica/ Tue, 08 Mar 2016 10:58:03 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 Per: Jordi http://blocs.gracianet.cat/assajos_sobre_la_realitat/2010/10/01/vaga-2-0-la-mediocre-gestio-publica/comment-page-1/#comment-2507 Mon, 04 Oct 2010 11:59:25 +0000 http://blocs.gracianet.cat/assajos_sobre_la_realitat/?p=1235#comment-2507 Felicitats per el premi a #neucat

]]>
Per: Alberto Arias http://blocs.gracianet.cat/assajos_sobre_la_realitat/2010/10/01/vaga-2-0-la-mediocre-gestio-publica/comment-page-1/#comment-2495 Fri, 01 Oct 2010 09:01:13 +0000 http://blocs.gracianet.cat/assajos_sobre_la_realitat/?p=1235#comment-2495 Bon article Miquel.

El problema no és que sigui complicat sino que s’hi creu ni tampoc ho necessita per sobreviure. I a la vida quan no hi creus en alguna cosa per molt que públicament diguis el contrari al final en quan ve vent en contra és quan mostres les teves carències i quedes retratat. Perque una cosa és dir que ets 2.0, que tens facebook, twitter, tuenti… i una altra és l’ús que en fas, si hi creus. I ja no és un problema del 2.0 o de la comunicació, és un problema del tarannà del polític… Em recomanava ahir un amic el llibre-assaig ‘Contra la indiferencia’ de Josep Ramoneda on, entre d’altres coses valora el fet que els polítics ja els hi convé que la gent estigui fins els ous d’ells perque justament això és el que els manté l’estatus.

La globalització, l’excés de comunicació fa que la nevada sembli de fa una década i la vaga, en unes setmanes perdrà color i nitidesa. Hi haurà noves noticies en el primer plà (colocades interessadament) i tot s’oblidarà amb massa facilitat sense que la gent recordi les sensacions que va tenir aquell dia. Segurament, en uns mesos, ni tu recordaràs el post ni jo el comentari.

Si, queda una escletxa però un camí molt llarg per fer i amb una linia d’arribada que va canviant de lloc. I el problema és que molts s’apuntaran a la carrera per sortir a la foto de l’arribada a meta. I segurament seran els mateixos que no hi han cregut mai.

Una altra cosa, i per això t’he fet el comentari via twitter és el paper no sols de l’administració sino de TV3, la tele pública de Catalunya, en un dia com el #29s. Que la televisió pública no tingui informació en qualsevol dels seus canals per molts vaga que hi hagués va ser lamentable i injustificable. El dia de la cadena van ser concerts, reportatges de música barroca, mini informatius…i el futbol! FUTBOL! Pan y circo. És una tele pública i el servei públic i quan a BCN passava el que passava el que teniem al menjador de casa era un València-ManU en silenci. D’una banda, hagués actuat igual la cadena si hagués estat un partit del Barça? Sense comentaristes? I d’altra, la informació no és un dret? El ciutadà català havia de buscar a TVE, Antena ·, Telecinco, La Sexta, Cuatro etc informació del que passava a casa seva. Tremendo.

Bé, perdó pel comentari massa larg. Aqui acabo.

]]>