El programa Arrels de la cadena Punt 2 és un model del que jo entenc que tindria que ser un típic programa de televisió pública.

Per tots aquells que esteu interessats amb els balls de bastonetes Valencians us he preparat un recull de videos d’aquest programa, disponible al you tube gràcies a la nova muxeranga d’Algemesí.

Més abaix podreu veure en moviment el Ball de Bastonets d’Algemesí, els balls de bastonets Peníscola i la Dansa dels Porrots de Sila.

Primer Les Danses de Peníscola, el ball de bastons el realitzen el grup "Els Dansants" a partir el minut 1:35 amb una vestimenta típica de molts dances d’altres llocs d’espanya.

La segona part és un recull de 3 videos d’un reportatge de la processó de la Mare de Deu de la Salut d’Algemesí, realment impresionant! Sobretot no us perdeu el vídeo 2 a partir del minut 7:27 amb els tres grups de ball de bastonets (2 de nois de vermell i un de noies en blau)

Part 1/3

Part 2/3

Part 3/3

La tercera part és un reportatge del I Aplec de Danses de Silla amb el seu màxim exponent amb la Dansa dels Porrots a partir del minut 2:20

I si no n’heu tingut prou us tornem a possar un video amb la Procesoneta del Matí a Algemesí del Dia de la Mare de Dèu de la Salut, amb el ball de Bastonets inclòs a partir del minut Bastonets 2:30.