De LifeType a WordPress MU

12:34 in Ajudes by GràciaNet

Quan a GràciaNet vam decidir migrar els blocs de LifeType a WordPress de seguida va sorgir el problema dels continguts. Un dels principis irrenunciables a l’hora de canviar el sistema de blocs era el de mantenir el contingut del lifetype, és a dir, els usuaris i els seus blocs. Malhauradament no hi havia cap script disponible que ens facilités la feina i vàrem haver de fer-ho nosaltres mateixos.

No tot eren problemes, doncs vam trobar que un tal Dan Rooke havia fet ja un script per traspassar tot el contingut de LifeType a un sol bloc wordpress, i el vàrem agafar com a base per adecuar-lo a les nostres necessitats. Així doncs, a partir de l’script trobat aqui vam realitzar moltes modificacions i proves fins a tenir finalment enllestit un script que traspassa tot el contingut d’una granja LifeType a una en WordPress MU.

El sistema, però, no és perfecte. No hem aconseguit traspassar els fitxers ni classificar els enllaços en les seves corresponents categories, malgrat s’importin les dues coses. Per solventar el problema dels continguts vam moure els blocs de LifeType a un nou domini (http://blocsvells.gracianet.org) i amb un parell de regles al fitxer .htaccess redirigim el tràfic corresponent cap allí.

Pel que fa a les categories, ho vam assumir com un dels problemes sense resoldre. Malgrat tot, el sistema ha fet el que necessitàvem: traspassar un sistema a un altre.

Per la nostra pròpia filosofia de treball, considerem que posar l’script a disposició de tothom és el més just, sobretot si tenim en compte que nosaltres també ens vàrem aprofitar de la feina d’altres. Així doncs, si el necessiteu tan sols descarregueu-lo i proveu-lo. Si us funciona bé, us agraïriem un comentari o correu per a satisfer els nostres egos 🙂

Descarregar script per traspassar continguts de LifeType a WordPress MU 2.6.5

Etiquetes: , , , , , , ,
2 comentaris »