Ens renovem!

22:10 in General by GràciaNet

Nova pàgina d'inici als blocs

No fa gaire vàrem renovar totalment la pàgina inicial de GràciaNet, intentant mantenir l’esperit de proporcionar informació del que succeeix a la Vila i el que fan les seves Entitats però donant més importància a totes aquelles entitats a qui donem servei directament. La renovació no era només filosòfica sinó també, i de forma molt important, gràfica.

Aquesta setmana li toca el torn als blocs. Així doncs, actualitzarem el programari amb el que funcionen els blocs a la darrera versió i canviarem la pàgina inicial. El canvi gràfic de la pàgina d’inici serà bastant dràstic però tots aquells que teniu blocs seguireu treballant amb el mateix programari, per lo que no notareu pràcticament cap canvi als vostres blocs ni a la forma amb la que hi estu acostumats a treballar.

Si teniu qualsevol dubte abans de fer el canvi ens podeu escriure o bé deixar un comentari aquí mateix, i us ajudarem en tot allò que puguem.

Sense comentaris »