Ja tenim cartell!

20:13 in General, Planeta GràciaNet by GràciaNet

Com ja sabeu, a GràciaNet des de fa molts anys ens agrada estampar una samarreta a l’estiu amb alguna proposta que els graciencs puguin lluir amb orgull pels barris de Gràcia o pel pla de Barcelona. Cada any nosaltres mateixos hem realitzat el disseny però enguany volem que sigui diferent i hem preparat un Concurs de Disseny on tothom pugui participar creant i escollint quina serà l’estampació de la samarreta del 2011.

Així doncs hem preparat una web des d’on recollir i mostrar els dissenys candidats a ser finalment estampats a la samarreta de GràciaNet 2011. Aquesta web estarà activa a partir del proper 5 d’abril a l’adreça http://samarreta.gracianet.cat. El que ja us podem anar avançant és el cartell… aquest:

Què us sembla?

 

Sense comentaris »