Darrers 10 dies del I Concurs de Samarreta GràciaNet

14:32 in General by GràciaNet

Entrem ja a la recta final del I Concurs de Samarreta GraciaNet, amb més de 40 dissenys participants. Fins a les 23:59 del dia 31 de maig esteu a temps de votar els dissenys que més us agraden o d’enviar-nos les vostres propostes.

 

Quines propostes arriben a la final?

Tal com marquen les bases, les tres propostes amb més vots (positius) passen directament a la final. A més a més, dos dissenys extra que GràciaNet consideri interessants seran també entregats al jurat per a resoldre quin d’ells s’endú el premi. En total, doncs, són 5 els dissenys que passen a la final.

Com s’escolleix el guanyador?

D’entre les 5 propostes finalistes, el jurat haurà de decidir el guanyador. Cada una de les persones que forma part del jurat emetrà un dictàmen sobre les 5 obres, puntuant-les.  La que rebi més puntuació serà la guanyadora.

El guanyador es donarà a conèixer a partir del 10 de Juny.

 

I els vots negatius?

Els vots negatius que rebin els dissenys senzillament s’obvien. És a dir, només compten els vots positius perquè els negatius no es tenen en compte per a res.

Desde GràciaNet només ens resta donar-vos ànims a tots els participants i animar-vos als que encara no he presentat la vostra proposta per tal que tingueu present que cada cop queda menys! 🙂

Sense comentaris »