Aquest estiu, posa Gràcia al món!

10:36 in Concurs Posa Gràcia al món by GràciaNet

Aquest estiu, posa Gràcia al món!Arriba l’estiu i les vacances, i comença la diàspora de graciencs que durarà fins a finals de setembre. És per això que aquest any hem pensat en fer un concurs nou, un concurs on els graciencs pugueu posar Gràcia al món a través de les vostres fotografies. Desde GràciaNet i Amics de Gràcia us convidem a participar al “I Concurs Posa Gràcia Al món” en el que es premiarà la millor fotografia realitzada per tot el món durant el període de vacances, amb la condició que inclogui la paraula Gràcia en la fotografia. Podeu participar-hi a través de la web http://graciaalmon.gracianet.cat

 

Aquesta presència pot ser en un cartell, una samarreta, un paper escrit, unes pedres formant la paraula, la sorra d’una platja… Es tracta de mostrar llocs del món visitats per graciencs a través de fotografies, sempre amb Gràcia inclosa en cada una d’elles. Al final del concurs farem una exposició amb les fotografies que es considerin més interessants, així com escollir un guanyador del concurs.

 

Així doncs no ho oblidis.. quan aquest any estiguis de vacances agafa la càmara i envia’ns una fotografia d’allí on siguis i que hi apareixi paraula “Gràcia“. Pot ser un paper escrit, una samarreta, un dibuix a la sorra de la platja, unes pedres formant la paraula Gràcia… el que tu vulguis! Fes-ho a través de la pàgina web http://graciaalmon.gracianet.cat o el correu graciaalmon@gracianet.cat

Sense comentaris »