L’Independent i GràciaNet us conviden a portar el nom de Gràcia arreu del món

17:29 in Concurs Posa Gràcia al món by GràciaNet

Reproduïm a continuació el text d’Albert Balanzà publicat a l’Independent número 401 (pàgina 27).

L’Independent i GràciaNet us conviden a portar el nom de Gràcia arreu del món

Graciencs que colonitzeu el món durant el període de vacances, feu una fotografia que inclogui la paraula Gràcia i participeu al concurs que GràciaNet i L’Independent han organitzat per mostrar els llocs visitats per la gent de la Vila. Totes les propostes participaran en un concurs que servirà com a base d’una exposició.

Aquest estiu, posa Gràcia al món! Amb l’arribada de les altes temperatures i el període estiuenc comença la diàspora de graciencs que durarà fins a finals de setembre. És per això que aquest any la xarxa ciutadana Gràcianet i L’Independent de Gràcia han unit esforços i han organitzat un nou concurs, on els graciencs puguin posar Gràcia al món a través de fotografies. GràciaNet i Amics de Gràcia, juntament amb L’Independent, us conviden a participar al “I Concurs Posa Gràcia Al món” en el qual es
premiarà la millor fotografia realitzada per tot el món durant el període de vacances, amb la condició que inclogui la paraula Gràcia en la imatge. Aquesta presència pot ser en un cartell, una samarreta, un paper escrit, unes pedres formant la paraula, la sorra d’una platja… Es tracta de mostrar llocs del món visitats pels habitants de la Vila a través de fotografies, sempre amb Gràcia inclosa en cada una d’elles. Al final del concurs es farà una exposició amb les fotografies que es considerin més onteressants, i s’escollirà un guanyador del concurs.

Les bases es poden consultar a http://graciaalmon.gracianet.cat/bases i per participar es pot fer a través de la pàgina web http://graciaalmon.gracianet.cat o el correu graciaalmon@gracianet.cat. La proposta del concurs, que ja ha començat a caminar a través de Gràcianet i de la web de l’Independent de Gràcia dóna continuïtat a una llarga tradició de col·laboració entre el setmanari i la xarxa ciutadana des dels temps en què l’Independent va estar vinculat a VilaWeb Vila de Gràcia.

Com a difusors de la idiosincràsia de la Vila, cadascú amb les seves propostes, Gràcianet i l’Independent són ara mateix els degans de la comunicació a Gràcia, al costat de Ràdio Gràcia i de Gràcia TV. L’Independent de Gràcia, de fet, ja va organitzar l’estiu passat una convocatòria similar de participació en la qual es convidava tothom qui volgués a enviar les seves fotografies d’arreu del món amb l’única condició de fotografiar-se amb un exemplar del setmanari.

Sense comentaris »