Les diada castellera de la Festa Major de Gràcia arriba, per fi, a internet

10:22 in General by GràciaNet

Com a cada any arriba la Diada Castellera de la Festa Major de Gràcia, aquest any amb la presència de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona. L’actuació que es retransmetrà a a partir de les 12h a  Ràdio Gràcia 107.7 de la FM, s’hi afegeixen dues novetats:

  1. Aquest any també es farà la retransmissió de les vigilies, dissabte 20 d’agost a les 20h, on s’hi podrà veure la Colla Jove dels Castellers de Sitges i l’actuació de la Nova Muixeranga d’Algemesí
  2. Incorporem la retransmissió per internet de les dues diades i que ho podreu escoltar des de l’adreça http://www.gracianet.cat. Gràcies a la voluntat i insistència del col·lectiu GràciaNET i a les faclitats de Ràdio Gràcia, per primer cop després de molts anys la ràdio tornarà a internet.

 

1 comentari »