Archive for novembre, 2007

Sopar final de temporada

dijous, novembre 29th, 2007

Has comprat un tiquet per sopar aquest divendres i no saps a quina hora és? Ja no cal que truquis desesperadament al Martí… Aquest mail és la teva solució!!!

El  sopar començarà a les 20:30 als Lluïsos de Gràcia (Pl. del Nord, 7-10).

Recorda que després del sopar hi haurà el tradicional (i esperat) vídeo dels "Castellers de la Vila de Gràcia (1997-2007)", i després concert amb Aquàrium.

Pel què fa a la loteria de Nadal, us recordem que el 10 de desembre és l'últim dia per portar els diners i tornar els talonaris.

Ens veiem al sopar!

Videos de la XI Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

dimecres, novembre 21st, 2007

Videos de la Onzena diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

 

 

Pilar al carrer Xiquets de Valls

 

Quatre de vuit

 

Torre de set

 

Cinc de set

 

Vano de cinc

 

Pilar al balcó 

 

Fotos de la XI Diada

dilluns, novembre 19th, 2007

Fotos de l'actuació de l'onzena Diada de la Colla:

 

Pilar al carrer Xiquets de Valls

 


Quatre de vuit

 

Torre de set

 

Cinc de set

 

Vano de cinc

 

Pilar al balcó 

 

Fotos de Granollers i Igualada

dimarts, novembre 13th, 2007

Ja podeu veure les fotos de les actuacions a Granollers i Igualada a la Galeria d'imatges de Gracianet:

 

    
Igualada                                       Granollers 

La Primera Torre de 7 i el Quart 4d8 de la temporada!

diumenge, novembre 11th, 2007
Aquí teniu les fotos de la Torre de set i el 4d8 que hem fet avui a la Diada dels Xics de Granollers.
 
Torre de Set
 
 
Quatre de vuit 
 
 

L’última apretada

dimarts, novembre 6th, 2007

Ha arribat el moment de fer l'última apretada. Només queden 5 assajos i molts Castells per descarregar.

Tot comença avui dimarts a les 19:00. Com cada Dimarts hi ha assaig de Canalla. Després ve l'assaig general. És molt importat assistir a aquests últims 5 assajos.

Aquest diumenge 11 de nomvembre, anema a actuar a la Diada del Xics de Granollers. Hem d'anar a descarregar el 4t 4d8 de la temporada i la 1a 2d7.

Per poder dur a terme aquesta fita, aquest dissabte 10 de novembre, hi ha un assaig especial al Local dels Castellers de Barcelona.

S'ha quedat a les 19:00 al seu local: C/ Bilbao 212 – 214 (Cantonada amb Concili de Trento)

Us hi esperem a tots.

 

Carta a l’amic Albert:

dilluns, novembre 5th, 2007

Carta a l’amic Albert

Dimarts, quan ens van trucar, no ens ho volíem creure. No ens fèiem a la idea, i tot era molt estrany… De cop i volta ens havíem reunit tots i parlàvem de tu i de tot allò que fèiem plegats… però tu no estaves amb nosaltres.

Avui, tot passejant per Gràcia, ens hem adonat realment que ja no hi ets, que ens hem quedat “orfes”.  Se’ns fa molt estrany no trobar-te en qualsevol racó de la Vila, en qualsevol acte cultural de la nostra estimada Gràcia, donant tot el teu suport quan no organitzant-ho…  Tal i com hem llegit en diversos articles, com ens podem imaginar una Gràcia sense tu?

 

També ens hem adonat de la gran quantitat de coses que hem fet i les que ens han quedat per fer… molts projectes que ara, un cop abandonada la vida política, podíem realitzar plegats. Teníem ganes que l’any vinent estiguessis amb la Colla, alçant castells per dur el nom de Gràcia amb orgull, com sempre.

 

El buit que has  deixat és molt gran i molt difícil d’omplir per cap de nosaltres. Però Albert, estigues convençut que no defallirem, que continuarem endavant amb tot allò que ens unia. Recollirem el teu testimoni, treballarem i gaudirem per fer una Vila millor, per fer un món millor, tant des dels Castellers de la Vila de Gràcia com des del Grup 1850, això sí, sempre amb un somriure a la boca, tal com feies tu.

Albert, amic, el nostre buit va més enllà dels projectes que junts hem engegat; és també el de dos amics que han gaudit de la teva companyia durant la Festa Major, Sant Medir, a Port de la Selva (tot jugant a la podrida), i en incomptables sopars on qualsevol tema era vàlid per obrir un debat.

Gràcies amic per tot allò que ens has ensenyat, per tot allò que ens has transmès. Gràcies, en definitiva, per compartir amb nosaltres tants i tants bons moments i, sobretot, per ser un gran amic. Et trobarem molt a faltar.

Fins sempre, amic!

Joan Juste i Palau

Miquel Sendra i Pons