ICV de Barcelona dóna el seu suport a Joan Herrera com a cap de llista a les eleccions al Parlament de Catalunya de 2010

En el marc de la consulta interna realitzada a l’organització de Barcelona, aquesta dóna el seu suport majoritari, amb el 97,17% de vots favorables, a l’encapçalament de la llista per part d’en Joan Herrera.

La consulta, iniciada el 3 de novembre i finalitzada ahir, donà com a resultat un 97,17% de vots favorables a la candidatura d’en Joan Herrera com a cap de llista.

El conjunt de l’organització de Barcelona varem poder conèixer les principals propostes del Joan en una trobada amb el candidat i varem poder exercir el nostre dret de vot mitjançant mecanismes electrònics i de forma presencial a les Agrupacions territorials.

La Comissió Executiva d’ICV de Barcelona volem agrair l’alta participació en la consulta interna, pel que representa de compromís i d’implicació democràtica en processos claus d’una organització política, com són l’elecció de les persones que han d’encapçalar, a les institucions, el projecte polític.

Leave a Reply