header image

L’arribada

Posted by: cani | abril 18, 2010 | 1 Comment |

Es va despertar sobtadament, era negre nit. Notava com el seu cos s’enfonsava en el matalàs i el cap al coixí. Els llençols feien aquella olor de casa que ja quasi no recordava. Va mirar per la finestra i pensà “Quanta llum”. Feia molt que no era en aquell petit espai de casa. Tan just va arribar aquella mateixa tarda d’un viatge llarg, molt més llarg que qualsevol altre home havia fet. Havia arribat a Mart, i no sols això, havia explorat el gran cercle d’asteroides…Molts anys fora de casa, amb unes rutines molt clares, molt de sacrifici personal, no veure els seus, no poder respirar sense sentir aquella olor de desinfectant. Quan va arribar va sentir les mil i una olors que s’havien quedat a la seva memòria com en un vell record.

Es va llevar i va voler sortir a fer coses tan simples com comprar el diari. Segur que ell o algú dels seus companys aparexeria en primera pàgina per celebrar l’esdeveniment.

Va agafar el diari i una tremolosa suó freda el va cubrir….a la primera pàgina del diari, un diari del 2145, posava exactament “El TC no arriba a un acord sobre l’Estatut

under: General

Responses -

Jo suggereixo que potser millor que se’n torni a mart. Amb una mica de sort allà dalt, entre les estrelles i els satèl-lits no saben el que és la politica 🙂 i si és el cas, que m’avisi, que jo també me’n hi vaig!

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines