Som el fruit de les derrotes i la llavor de les noves victories

Ahir per motius familiars, la meva mare, em va ser impossible assistir al 26e Congres d’ERC a Girona, es el primer que hem perdo i espero que el darrer.

Ahir per això gracies als nous invents 2.0, tauleta, telefón i finalment el 3/24 vaig poder anar seguint el transcurs del mateix, agrair als meus company/es 2.0 les seves piulades, que eran de una força i un optimisme, que em feien enrojir d’enveja, vaig gaudir, em vaig emocionar seguint les vostres piulades al trending #congresERC, veient les imatges al livestream de com s’omplia de gom a gom el palau de Congresos de Girona, quina il.lusio, quina força es destil.lava d’aquelles imatges de bon mati.

En Joan Puigcercós, com a President sortint va fer autocritica dels errors del passat i demanan la unitat i el bo i millor de cadascu de nosaltres per cercar els nostres anhels com a partit. En Joan Ridau tambe es va acomiadar pasant a ser un militant de base disposat a treballar en el que calgui per la nova direccio de ERC.

I finalment al 3/24 el vibrant discurs de la Secretaria General Marta Rovira, amb la emocio del moment incontinguda que em va fer assaborir els grans moments passats d’ERC.

Finalment el nostre President l’Oriol Junqueres, amb un discurs epic, emocionant, ple de misstges i continguts, transmeten tot allo que sentim els companys i companyes d’ERC estenen les mans a noves complicitats, demanant que tornem a lluitar per el nostre pais, per esdevindre una Nacio lliure i socialment justa, que venim de un passat, recordant els sacrificis de homes valents com els companys Victor Torres i Heribert Barrera, que mai van dubtar del cami a seguir en grans moments  i que tenim un futur, nou no nomes per ERC si no per Catalunya, per una Catalunya Lliura i socialment justa!! va haber grans moments de aplaudiments, de epica, de emocio, de il.lusio.

Felicitats a la nova Executiva Nacional, i als nous Consellers Nacionals, on hi han bons amics de molts anys i molts/es companys/es disposats a treballar per una nova ERC, Bona sort, la vostre sort es la de tots nosaltres!! A la vostre disposicio

Al final em van saltar les llagrimes i vaig sentir que una nova força creixia dins meu, ahir vaig tornar a sentir amb força l’orgull de militar a ERC, com feia temps que no sentia, el partit de tants i tantes patriotes, que amb la nostre lluita diaria  volem la llibertat del nostre poble, amb sacrifici si cal de nosaltres mateixos, posant per endevant  allo que portem dins del nostre cor, Visca la Terra!! Visca Catalunya Lliure!!

 

Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines