Archive for setembre, 2012


Brie de Melun

Per començar us parlaré del “Brie de Melun”, segons explica la història és del formatges més antics d’estil brie que es coneix. Hi ha cites històriques que diuen que  abans de l’invasió romana ja hi havia

 

El Brie de Melun és un formatge de llet crua de vaca suau i lleugerament salat, la seva pell florida amb unes lleugeres raïes de  color vermelles o marrons.

 

 

Jo el que us puc dir, que aquest agost em van portar un formatge sencer directament des de  Paris i que no te res a veure amb tots el bries que he provat. Per mi va ser un orgasme gastronòmic.

 

Recomanacions: La pell d’aquest formatge és menja i acompanyeu-lo amb un trosset de pa ( pa sense oli, ni tomàquet sols pa )

 

Se que a Catalunya per el que he esbrinat el podem comprar a la xarcuteria Tutusaus Barcelona i a Via vàlia a Tarragona

El primer post

En aquest bloc vull anar explicant les meves aventures i desventures del món del formatge.

En aquest bloc us parlaré dels formatges, de les botigues on es venen, les eines que es fan servir per els formatges, vídeos, receptes, Denominacions d’oringens, i tot de curiositats relacionades amb el formatge.

Hola, món!

Benvingut a Blocs de GràciaNet. Aquest és el teu primer apunt, que pots modificar o eliminar per encetar el teu bloc! 😉


Aneu a la barra d'eines