BOMBÁSTICA NATURALIS

3 març 2011
0

BOMBÁSTICA NATURALIS,  Iban Barrenetxea, Editorial A Buen paso –> Quan no saps com categoritzar un conte, com classificar-lo o en quin grup incloure, es mereix un “capítol” a part, com m’agrada dir. I és que aquest conte, a part de tenir unes il·lustracions precioses, genials i molt interessants de l’Iban Barrenetxea; ens explica una història peculiar.

I és que normalment ens traslladem a mons imaginaris a través de personatges normals o quotidians, però us heu plantejat mai fer-ho a través de la botànica?

Aquesta és la història del Doctor, Botànic i Filòsof Natural Bombastus Dulcimer que explica en el seu llibre que a través de les seves investigacions ha donat lloc a noves tècniques i artificis capaços de crear espècies i varietats que tenen infinites possibilitats per a la humanitat, i que som incapaços d’imaginar. Doncs bé, aquest llibre ens recull, tot un seguit de personatges, experiments, creats pel Doctor: Leucanthemum musicale, Acanthus columnata… i tota una sèrie de noms científics que defineixen els més estranys personatges que us pogueu imaginar.

L’imaginari d’aquest àlbum és molt complert, fascinant i  pot agradar tant a nens com a infants. I és que el llibre i les imatges parlen per si soles, una petita obra d’art en format d’àlbum il·lustrat.Comentaris

Deixa la teva opinió