Cinc coses que no sabeu de mi

Buff, he decidit anar ràpid, perquè s'acaben els blocaires. Això és una cadena començada per en guillem i seguida per en Pellicer.

A  veure, cinc coses que no sabeu de mi:

– Vaig fer d'actor de repartiment a La Ciutat dels Prodigis. La paradoxa és que anava de guàrdia civil d'època (principis del segle XX) amb bigotet postís i tot. En Papa Oso pot donar fe.

– De petit no recordo què volia ser. Encara no sé què vull ser de gran, :-).

– Durant uns cincs-sis anys, em llegia un cop l'any la trilogia del Senyor dels Anells, començant primer pel Hòbbit, evidentment. Mentre llegia escoltava Cal o The Princess Bride, de Mark Knopfler.

– Sóc cinturó blau de judo, anava quan era petit al gimnàs del carrer legalitat.

– Vaig decidir militar a Esquerra mentre vaig estar cinc mesos a Loughborough el 2002, Anglaterra. El motiu principal fou la llei de partits del PP.

Li passo la pilota a en winston, en xavi florensa, la dolors, en greips i en cani. I encara quedarà gent. 

Per cert, com estic mig engripat, no espereu que segueixi els fils com habitualment. 



25 Responses to “Cinc coses que no sabeu de mi”

  1.   papa oso Says:

    Si, Yo doy fe. Existe, o ha existido, una foto de Alex vestido de Guardia Civil de época, con su tricornio, su fusil y su bigote postizo, que es bueniiiiiiiiisima. Ah!… lo mejor es que el rodaje fue un 10 de septiembre, la vispera del santo 11-S.

    Tambien doy fe de que se leia el señor de los anillos cad año. La primera vez que oi hablar d”en Bilbo Saquet” fue de su boca. PAra mi solo existia “Bilbo Bolson”, ni tan solo existia Bilbo Baggin.

  2.   Dolors Says:

    ho he fet, ja les he escrites, ara comento les teves:-P

  3.   Otch Says:

    Quin gran gust musical que tens 🙂 Només amb això ja tens un vot segur si alguna vegad et presentes com a cap de llista…. 😉

  4.   Àlex Says:

    Ja, ja, haig de dir que jo vaig sentir parlar de bolson gràcies a tu també, no ho havia sentit mai, recordo allò de l’atzucac, també! No recordava això que fos el dia abans de l’11-S, si que recordo que ens vam estar trucant aquell dia 11, jo estava a l’Autònoma i d’allà vaig anar cap a la mani però primer vaig anar a la Vila on tothom estava flipant enganxat a la tele.

    Otch, home, si després de tot el que escric i debatem, només votessis pels grups de música, mare de Déu!! I m’he deixat també el Last exit to Brooklyn, que suposo que també et deu agradar. No val si estic a la llista sense ser-ne el cap de llista, ja ja?

    Era curiós. Amb The princess bride ja dóna més el tema, perquè és música d’aventures, però el so de l’instrument de Cal (si no recordo malament és una pel·lícula sobre el conflicte d’Irlanda) em va ser la banda sonora del Senyor dels Anells, era com vivia el camí de la Germandat. Fins i tot vaig deixar un cop el llibre amb la cinta de música. I això que no he vist la pel·lícula Cal, a diferència de Local Hero que ho trobo tot brutal.

  5.   Monterey Jack Says:

    Va, m’afegiré a la cadena encara que jo no tinc bloc i a ningú li interessi…

    – El primer fet polític que vaig verbalitzar (amb dos anys) va ser la mort de Franco.
    – Una professorà em va dir, quan tenia 6 anys, que seria jutge o capellà. No sóc jutge, i sóc ateu convençut, o sigui que no va encertar-la gaire, però a la meva mare li va fer molta gràcia.
    – El polític que més odio, sense cap mena de dubte, és Eduardo Zaplana.
    – Em va casar (legalment) un dels magistrats del Tribunal Suprem d’Arizona. La celebració posterior al nord de Califòrnia, no religiosa, va ser en català i anglès. (La meva dona és californiana, per si no enteneu res.)
    – Avui (exactament) fa tres anys que no trepitjo terres catalanes (ni europees de fet). Però aquest estiu us faré una visita (Àlex, apunta-t’ho).

  6.   Otch Says:

    Ja ja Àlex, volía dir que no faria falta que facis res més perque et votés, està clar que si fossis del PP ni Knopfler ni queen ni res de res, tot i que no crec que aquesta gent tingui un gust musical que vagi més enllà del Amo a Laura. jajajajajajaj

  7.   Àlex Says:

    Monterey Jack,
    caram, ja fa tres anys? com passa el temps.
    I tant si hi serem! Avisa quan sàpigues dates.
    Uau, cap dels cinc apunts és de música. Em sóna molt estrany!

    Otch,
    knopfler i queen són d’esquerres? uix, ho veig rebuscat, ho afegirem al llistat de coses d’esquerres i dretes.

  8.   Otch Says:

    No home no!!!! ni molt menys, és una qüestió de gust i percepció artística. A més a més Knopfler no ho sé , però en Freddy Muercury (posem-nos en pue) vestit de dona al I want to break free no se si era gaire ben vist en els entorns de dretes de la època la veritat.

    I en knoplfer ha fet una de les declaracions més intel·ligents que he sentit mai a un guiri ( i a molts nacionals) sobre el conflicte basc. va dir: “Aquest és un tema amb molts matissos que una persona com jo no pot valorar des de fora.” Les paraules no són txtuals però tal i com les va dir em va semblar per treure’s el barret.

  9.   Àlex Says:

    Bona otch, no oblidis que Knopfler és escocés.

    Això que dius sobre en Freddy tens raó, ho mirava des del punt de vista musical només.

  10.   Otch Says:

    És clar, però va parlar o no parlar del tema amb més sensibilitat del que molta altra gent ho ha fet en els últims temps.

    En fi, visca knopfler i enorme queen

  11.   Dolors Says:

    tremendíssim Queen!

  12.   el auténtico der blaue Says:

    Doncs Mark Knopfler no tenia gaire bona relació amb Queen, justament per motius polítics. The princess bride, la pel·lícula que més vegades hauré vist en la meva vida, enorme banda sonora, Local Hero, una petita joia…

    Ho sento Àlex, malgrat tot no entra en els meus plans votar ERC

  13.   Àlex Says:

    Auténtico, no pateixis, tens dret a equivocar-te, 😉 seran les properes les últimes que no ens votaràs, t’ho dic jo, fins i tot encara estic a temps de convèncer-vos. Ja sabeu que de paciència en tinc un pou.

    Espero que els no habituals entenguin aquests missatges, ja em veig algú dient que faig campanya amb la música, :-).

    Estic d’acord amb The Princess Bride, perquè a més a més sortia l’actor d’una de les meves sèries preferides, Aquellos maravillosos Años.

  14.   el auténtico der blaue Says:

    Aquellos maravillosos años, que boooona! Acabarem com els avis, rememorant vells temps…

  15.   Monterey Jack Says:

    Per un fan de Queen de tota la vida, que ha tingut la sort de conèixer personalment tant el Brian May (Barcelona, Gijón, Sevilla…) com el Roger Taylor (Barcelona), celebro que hi hagi tants amants d’aquests grans de la música. I Freddie no va amb i grega, per favor, quin mal a la vista!!! 🙂

  16.   Otch Says:

    Tens Raó Monterey, són les presses de l’escritura cibernètica 😉 De tota manera l’escriguis com l’escriguis Freddie va ser el més gran!

  17.   papa oso Says:

    Alex… torno a demanar el carrer Freddie Mercury per a Barcelona.
    Vinga!!

  18.   Àlex Says:

    Aquest és en Monterey Jack, sí senyor, tens tota la raó. Imperdonable l’error per molt que escriguis ràpid.
    Papa Oso, per part meva encara falta molta gent que el mereix, perquè Freddie Mercury pot tenir 1000 carrers a 1000 ciutats però hi ha gent, com la Maria Baldó, Otília Castellví i d’altres que vindran que només el poden tenir a Gràcia.

  19.   papa oso Says:

    Alex en Freddie va fer mes per l’imatge de BCN al mon que ningú.
    😉

  20.   Àlex Says:

    Ei, que jo he parlat per part meva, a Gràcia, a Barcelona és una altra cosa, 😉

  21.   papa oso Says:

    joder!… en algun barrio tendra que ir esa calle o esa plaza, o esa avenida. Mejor en el barrio de gracia que ya tenemos la plaza de Jonh Lenon

    Pd.
    Tiooooo…pasate por mi blog… que nadie me postea… joo!.. yo vengo aqui te lio a la peña pa que te dejen 140 comentarios en un post y ale!, a mi que me den!!
    😉
    T’astimu!!

  22.   Àlex Says:

    Doncs tens raó, ja ho he fet, escolta segur que no vols el teu bloc a gràcianet, ja coneixes a la gent, formes part d’un col·lectiu i mira que hem fet sopars a Gràcia i hi tens amics!!

  23.   papa oso Says:

    Jo canviaria el blog de lloc… pero no puc, a on ho tinc ara em paguen per post penjat (si, si… com ho sents!!.. i no paguen gens malament) i a gracianet… no em pagarien. Neng.. la Selva, la meva filla, sortira de la panxa de la seva mare en un mes… necessito coixi economic.
    😉

  24.   Monterey Jack Says:

    Res, res, Àlex, deixa’t de prohoms (i prodones?) catalans (i catalanes). Carrer pel Freddie Mercury ja! Si el John Lennon té una plaça, el Freddie ha de tenir una avinguda! Està bé, és brooomaaa.

    Ara que ho penso, seria matèria per a un post/article. Si puguéssiu decidir el nom d’un nou carrer de Barcelona, qui triaríeu? De moment jo penso en Joan Coromines… i FREDDIE MERCURY! (és com allò del “y dos huevos duros” dels germans Marx)

  25.   Queen downloads Says:

    A Kind Of Magic…

    The band were noted for their musical diversity, multi-layered performance, vocal data, and incorporation of audience participation into their live arrangements. Their 1985 Live Aid concert was voted the best live rock concert of all the times in an in…

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines