Darrera setmana!! amb 5 noves píndoles

Enfilem la darrera setmana amb la moral pels núvols però tocant de peus a terra, ara hi ha molta feina per fer i la volem fer. 

Sí, he respost a la tortuga a certes declaracions. Només he parlat aquests dies de propostes però això ho havia de contestar. 

A Barcelona, hem fet l'acte central al teatre Romea, un acte potent, amb molta gent de Gràcia. La campanya de ciutat m'està permetent conèixer molta gent de Barcelona, bona gent, certament. Un potent Portabella, un contundent Puigcercós i un Carod que torna a estar en forma, fi i punyent, amb les idees clares.

Avui parlarem de Dona, un tema i una política que ha anat evolucionant, a poc a poc però que cal que continuï central. Des d’Esquerra ho hem tingut clar, i cal que ho continuï sent.

En aquest mandat, s'han dut a terme les següents polítiques envers la Dona:

8.1 Posada en marxa del Circuit Territorial contra la Violència vers les Dones:

8.2 Impulsar la creació d’un Punt d’informació i assessorament per a dones a Gràcia:

8.3 Treballar pel treball en xarxa de les diferents associacions de Dones del districte

8.4 Donar suport a la creació de l'Assoc. de Dones a Penitents

8.5 I sobretot, donar noms de dones als carrers i places del districte:
 – Nom de Jardins  Maria Baldò a l’espai conegut com a Jardins de Sant Camil
 – Nom de Dones del 36 a l’espai situat entre els carrers Sta. Àgata-Badia i Torrent de l’Olla
 – Nom de Otilia Castellví al vial situat entre els carrers d’Esteve Terrades i Av.Hospital Militar
 – Nom de Dolors Lleonart al vial de nova creació entre el num. 106 del c. Gomis i el num. 75 del  c. Esteve Terrades

I farem més:

8.6 Crearem la Plaça Dones del 36  la potenciarem com a espai per activitats de l’àmbit de la Dona (Dia Internacional contra la Violència de Gènere, Festa Major, etc.).

8.7 Promourem el coneixement del PIAD (Punt d’Informació i Atenció a les Dones) per a disminuir la violència de gènere i difondre els drets i les passes a dur a terme.

8.8 Donarem a conèixer els personatges femenins que han tingut algun tipus de tasca rellevant mitjançant l’edició de calendaris, exposicions, etc.

8.9 Promourem l’edició del Llibre de Dones Grans.

8.10 Potenciarem activitats que permetin el trencament d’estereotips sexistes. 

I finalment, unes píndoles, que sé que us agraden, alguna important com el tema del TGV. No dono a l'abast, és el que té tenir tantes propostes!

 

Portabella vol promoure el turisme lingüístic i cultural. Ho presenta amb en Tresseras, un dels millors i més ben valorats consellers que hi ha ara mateix al govern

 

Esquerra proposa un Servei Civil de la Pau

 

Sobre les polítiques de rehabilitació, un tema important també a Gràcia

 

Volem potenciar també la recerca i la captació del talent

 

 

 



2 Responses to “Darrera setmana!! amb 5 noves píndoles”

  1.   Valero Says:

    Sou una mica pesadets. farem,farem,farem i aqui ens trobem amb la patetica imatge de veure com els que durant quatre anys heu governat Gràcia us esteu tirant los trastos al cap. Heu preguntat als gracienc la sordida imatge que doneu tots plegats amb atac aqui i alla entre vosaltres i despres veurem com negocieu la vostra quuota de poder tots aseguts un al costat de l’altre i tant amics. Que no, que no penso votar mai més mentre aquest sigui el joc. Us pasara una mica com amb els ocupes, ja no us creura ningú.

  2.   Àlex Says:

    Valero,
    amb tots els respectes, em sembla que el teu comentari és un xic contraditori. Primer diu que només fem propostes i després dius que hi ha picabaralles.

    Com veuràs porto molts dies explicant propostes, i només he entrat a respondre quelcom que m’ha semblat que no podia quedar sense resposta, atès que és el moll de l’ós que presentem, la feina feta per Esquerra.

    És per allò que volem que se’ns jutgi, la feina feta i per això ho lliguem al que hem fet i el que volem fer.

    La política és també arribar a pactes amb gent que no estàs d’acord, estaràs d’acord amb mi, no?

    Nosaltres presentem les nostres propostes, és el que toca en campanya i el que realment afecta a la gent, atès que estem parlant dels nostres carrers i places.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines