Conseller blocaire en Festa Major (I)

Buff, com ja suposava no dóna massa temps per escriure, així que aprofitaré per fer una mica de resum d’aquests dies de festa major. Per parlar de qüestions polítiques esperaré el dia 22, però hi ha coses a dir, i tant. 

Aquesta setmana ja no saps massa quin dia de la setmana és, tan sols que avui és 17, i em diu l’ordinador que és divendres. 

Com sempre, el 14 comença tot. Hi ha hagut el pregó alternatiu i l’oficial, amb el secretari general de l’UGT. He conegut, i no sé com qualificar el fet, l’Alberto Fernández Diaz, amb qui he coincidit a la ràdio. Bé, al menys hem coincidit en una cosa, el fet que la Festa Major vagi bé. Per cert, a la Plaça de la Vila es donava la benvinguda a la Plaça de la Vila, evidentment.

Ha vingut en Jordi Portabella i hem anat a donar un volt per alguns carrers. Després he anat al sopar amb el pregoner, l’alcalde Hereu. Assegut amb en Farriol, en Musons, i l’Agustí ha estat un sopar distret. Després, anar a veure alguns carrers més com es guarnien i cap a casa. Em costa parlar dels carrers, des del punt de vista de gust, però ja hi faré referència un altre dia. 

En aquesta pàgina trobareu una gran quantitat de fotografies, molt ben fetes, de l’Eduard Marrón

A l’endemà, el dia 15, he anat a l’esmorzar de les CCG, però sense gana encara, seguici d’autoritats, Ballet de Déu i primera actuació de les colles de Gràcia, al balcó. Molt de sol, hem acabat tots vermellets. 

Dinar de Festa Major, molt bo, i anem cap al Cercavila. Primera descoberta d’una de les bones sorpreses de la Festa Major, els Lustige Klique d’Alsàcia. Hi haurà gent que passarà per la festa i no els haurà vist. Paga la pena veure’ls. En Winston ha penjat un vídeo on ens ha enganxat a tots movent-nos, ja ja. 

El Cercavila, amb més de 30 colles, de Gràcia, dels Països Catalans, la gent de Sa Pobla, el canó de Santa Coloma tirant caramels, els trabucaries del Renaixement de Calella, la Papallona de Sant Pere de Terrassa (que tira aigua), etc. Molt bé! 

Bé, seguiré quan torni a tenir temps, us deixo una pàgina de l’Avui amb el nostre secretari general i Conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya, en Joan Puigcercós, acompanyat per en Ricard i una bona colla de gent del Casal de Gràcia, en Carles, en Roger, la Dolors (que no es veu) i el portaveu, ehem.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines