Premsa: Gràcia, Barcelona, Catalunya i més enllà

 

         Estic content, el Punt  recull la propera obertura a Gràcia del primer aparcament només per a vehicles de dues rodes. Iniciat el passat mandat, i del qual ens sentim, per entendre’ns més responsables que corresponsables, és el primer i denota una iniciativa en un àmbit al qual seguiran d’exemples altres, ja ho veureu.

         En Ricard fa una interessant reflexió al voltant del mapa escolar al seu bloc.

         El tema de la consulta popular del traçat del TAV va prenent forma. En Jordi Portabella en feia una roda de premsa de la qual us poso un fragment. Ara sembla que dins la lluita PSC-PSOE (molt pitjor del que fa semblar el periódico) s’adjudicarà o no, tot resta obert. Jo demano una consulta popular amb un debat tècnic i obert de les diferents propostes.

         En Miquel Pairolí fa una interessant reflexió al Punt.

      –        En Toni Cruanyes parla de la doctrina “Carod” en política exterior i la    compara a la d’en Pujol.

–    En Zaplana i en Tardà s’enfronten al Congrès perquè en Tardà ha gosat dir que l’emperador va nu.

         Els espanyols sembla que tenen himne, com bé diu en Joan Tardà, “No és el meu himne, no és la meva nació, respecto i trobo lògic que els espanyols tinguin el seu himne amb música i lletra”. Que no me’l facin cantar, si us plau, però.

         Un testimoni desmunta la versió oficial de la detenció del pressumpte membre d’ETA Portu. Uff, diu que no era un control rutinari (els estaven esperant, ja sabem què vol dir això, ja feia massa casualitats, sempre controls rutinaris), i que no es va forcejar durant el mateix. Caram, com van les coses a Euskal Herria, només faltava això.Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines