Els Pets, companys de sempre

Ahir vaig anar al concert dels Pets a l’Espaciu Movistar (com l’anomenava en Gavaldà). Per cert, em vaig trobar en Roger i l’Eduard. Bé, bé, sense aixecar la mà, 😉 

Els anomeno companys de sempre no pas perquè els conegui sinó pel fet que han estat des de fa molts anys en la memòria i referència. 

El públic d’ahir a capital era generacionalment estrany, en el sentit d’un ventall molt ampli, molt, on teníem por de ser els més grans i no va ser pas així. A la vegada, fornades de nou jovent que es treia la samarreta a la cançó de “jo vull ser rei”. 

Cal reconèixer que els Pets estan en un bon estat de forma, possiblement són el grup que millor saben connectar amb el públic. Va estar bé, molt bé. Amb crides a no emprar massa el mòbil, no repetiran, ja ja. De fet, si no vaig mal fixat, fou el primer concert a l'Espaciu Movistar d'un grup que canta en català. A veure si prenen nota i en comencen a oferir més, tot i que sovint fan publicitat per Tele 5 i llocs semblants i aquest cop diria que no ho han fet.

Acabo com va acabar ahir el concert, amb la millor cançó per llevar-se, Bon dia!!

Per cert, us poso l'enllaç a un article breu a la Tortuga 



2 Responses to “Els Pets, companys de sempre”

  1.   tantDEboLavidaFOS Says:

    Tal com diuen els masteixos Els Pets a “Soroll” …”a la gira de l´artista que ha empenyorat la moral”.
    Més val que pleguin

  2.   Àlex Says:

    Ho sento, però no estic gens d’acord, crec que era una oportunitat fora de gira per actuar, i no em sembla malament.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines