Comentaris a: Esquerra decideix: reflexions sobre un dissabte no qualsevol http://blocs.gracianet.cat/monolegs_politicofestius/2008/06/09/esquerra-decideix-reflexions-sobre-un-dissabte-no-qualsevol/ Wed, 30 Sep 2015 16:27:13 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 Per: Lluís Soler http://blocs.gracianet.cat/monolegs_politicofestius/2008/06/09/esquerra-decideix-reflexions-sobre-un-dissabte-no-qualsevol/#comment-2658 Mon, 09 Jun 2008 17:40:47 +0000 http://blocs.gracianet.cat/monolegs_politicofestius/2008/06/09/esquerra-decideix-reflexions-sobre-un-dissabte-no-qualsevol/#comment-2658 Hola Àlex!!!
Gràcies per l’enllaç. Jo crec que ens hem de felicitar tots i totes, precisament perquè tots i totes ho hem fet molt bé. Al cap i a la fi tots i totes som militants d’Esquerra Republicana de Catalunya, per sobre d’haver donat suport a alguna candidatura en concret.

Jo crec que la nova Executiva Nacional ha d’estar formada per les persones més ben preparades i capacitades per liderar el projecte comú del nostre partit. Per mi seria una bestiesa monumental no comptar amb gent preparada d’altres candidatures. A l’executiva hi ha d’haver els millors de cada casa, però sense caure a l’error de les quotes. Entrar a negociar percentatges, per mi és un error que cal superar. Jo crec que cal definir una nova executiva fonamentada en el que alguns han anomenat la “meritocràcia”.

Per altra banda, crec que s’ha de treballar per acabar amb aquesta sensació de que tenim “partits dins el partit”. I tu mateix apuntes molt bé quina és la solució: continuar treballant pels nostres pobles i ciutats des del partit, fent feina. Perquè el nostre partit és una eina, i l’hem d’esmolar i reforçar perquè segueixi sent útil.

A partir del Congrés Nacional de dissabte tanquem una etapa i n’encetem una de nova. Per mi, la clau de l’èxit d’aquesta nova etapa es basa en tres punts: 1) en definir un full de ruta clar, ambiciós i alhora realista. 2) en saber treballar units i 3) en construir un lideratge fort al capdavant del partit que deixi de ser permanentment qüestionat per la nostra pròpia militància. Aquesta és la meva aposta i pel que jo treballaré. Jo crec que amb esforç i bona voluntat per part de tothom, l’èxit està assegurat.

]]>