Festa Major Barris Nord (I)

Aquest cap de setmana ha estat el "primer" cap de setmana de les Festes Majors dels Barris Nord. Ho dic així perquè s'han separat en dos caps de semana. No crec que això sigui bo.

Divendres va tenir lloc el pregó més estrany que recordo. És evident que normalment els barris que no són la Vila tenen menys gent, però enguany va ser en certa manera quasi un despropòsit. Com sempre, al menys hi ha bon rollo entre els assistents.

 

En el cas del Camp d'en Grassot hi havia veïns i no hi era el regidor. En aquest cas, hi era el regidor i no hi eren els veïns i veïnes. Estrany. Suposo que és el que succeeix si no es fa bona difusió, si es fa en un lloc diferenciat dels llocs on hi ha festa.

Vaja, que semblava una trobada de consellers i conselleres, amb quatre veïns i veïnes, amics del pregoner i, sobretot, amics del grup de música que va amenitzar el capvespre.

Em va saber greu, sobretot, pel pregoner, l'Alfons Casas, un pencaire que es mereixia un acte millor.  El conec de Ràdio Gràcia, fent tàndem amb en Salat. Penjo fotos del pregó per si algun mitjà les vol penjar. Carles, ja sé que no hi eres, si vols alguna foto, aquí les tens.

 

 

Seguirem parlant dels barris nord.

 

 

 One Response to “Festa Major Barris Nord (I)”

  1.   mar Says:

    Us deixo aquí el comentari que s’enviat via mail i blogs perquè la gent s’apunti a la campanya. Passa’l.

    El divendres després de les actuacions de C’S vam començar una petita campanya perquè aquest 11 de setembre les nostres cases virtuals ( blogs) també celebrin els 100 anys de l’Estelada. Aquí la teniu per si us hi voleu adherir. http://www.marroca.blogspot.com
    Salut

    Ens llegim!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines