Jo també dono suport a Barcelona Oberta. Per què l’Oriol? (i II)

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 st1:*{behavior:url(#ieooui) }  

Segon i darrer article sobre la campanya de la Federació, de suport a l'Oriol Amorós i a la candidatura de Barcelona Oberta.

 

Hi ha més motius pels quals dono suport a l’Oriol. En primer lloc, crec que és l’únic candidat que has sabut incorporar gent que el juny va donar suport a d’altres candidatures, i això en aquests temps on es demana unitat és important. I crec que és qui millor sabrà gestionar el procés d’unitat a Barcelona, on ha deixat clar que és a través de la feina que la gent s’implica en els objectius comuns de tota la militància.

 

També sé que és qui millor ha sabut vendre aquest concepte de feina i unitat. Es tracta de la candidatura a qui dóna suport, si he sabut fer bé els números, la majoria de regidors del Grup Municipal de Barcelona (3 de 4), la majoria de presidents de Casal (6 d’11), i la majoria de consellers/es de districte (7 de 12), de cinc districtes diferents.

 

També he de dir i en això hi he participat, és l’única candidatura que ha presentat un programa de barris, és a dir, 73 propostes d’acció política per als 73 barris de Barcelona, de manera que demostra un coneixement a nivell de ciutat important i implantació homogènia a tot arreu. Evidentment, amb voluntat de col·laboració amb els Casals, sense els quals no es poden tirar endavant.

 

També crec que ha fet propostes polítiques d’impacte, com aquesta darrera setmana on ha manifestat que “el model de ciutat d’ERC a Barcelona es fonamenta en el republicanisme i en Dret a Decidir dels ciutadans i ciutadanes respecte els temes de ciutat,  i ha destacat que “cal acostumar als ciutadans i ciutadanes a anar a les urnes un cop a l’any” i si l’alcalde de Barcelona no hi està disposat, la Federació de Barcelona “engegarà una campanya de recolllida de signatures per a exigir la consulta ciutadana sobre la Diagonal”.

 

Estant ell com a president s’han tirat endavant propostes de les quals ara gaudim tots, com un procés de sufragi universal (única Federació que fa votacions a casa Casal), o un procés de recollida de signatures lògic (podent votar per qualsevol). Com en tot, no n’hi ha prou i ara es volen fer més propostes participatives. És el camí.

 

Dono suport a l’Oriol, perquè ell sempre ha donat suport a Gràcia quan l’hem necessitat, i això és important. Si Barcelona és important per Catalunya, Gràcia també és important per Barcelona. Un districte com el nostre, amb majoria d’independentistes, és especial, i ell sempre ens parla com a graciencs i gracienques, i sap el nostre caràcter especial, diferent.

 

En fi, que es tregui un bon resultat i a partir de dilluns tots a treballar amb l'objectiu comú, ciutat i país, treball i independència!Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines