Espanya vol comptar. Catalunya també.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabla normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Ara podria fer un article criticant en Zapatero, preguntant-me quant li ha costat sortir a fer-se la foto. En Sarkozy no és precisament una ONG, així que ja s’ho farà pagar, n’estic convençut. També podria preguntar-me quina és l’aportació d’Espanya si és o no diferent de la Unió Europea. En aquest sentit, m’ha agradat la resposta a l’entrevista de la Contra de la Vanguardia del dia 6 de novembre a en Prahalad, un estratega en innovació.

 

Doncs, bé, podria. Però prefereixo entendre el president d’Espanya. Per què? doncs perquè com a català vull exactament el mateix. Ell es queixa del cafè per a tots, de ser representat per altres instàncies superior que potser no defensen els seus interessos. Perquè vol una bilateralitat amb el món sense passar pel “cafè per a tots” del G-8.

 

Doncs és exactament això el que jo vull com a català. És exactament això el que el govern espanyol no vol per a Catalunya. És exactament això el que pretèn fer oblidar fent conferències amb 17 comunitats autònomes.

 

Ara bé, si la resposta a tot això és que Espanya és un estat i Catalunya encara no, a què esperem, companyes i companys?One Response to “Espanya vol comptar. Catalunya també.”

  1.   Cani Says:

    I dient, per endevant, que en Sarkozy no em fa el pes. ¿On trobem un “sarkozynet” a les altres autonomies? o, si més no, ¿a España?

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines