Un vídeo per retrobar la fe en la humanitat

Em van passar l’adreça d’aquest vídeo (gràcies, Carme). Per a definir l’autor, sempre pot venir al cap l’adjectiu “freak”. De totes formes, com sempre dic, la diferència entre un freak i un excèntric és que el segon té diners o poder, o ambdues coses a la vegada.

Mirat per segona vegada, produeix una sensació global d’unitat i és l’important, a banda de l’enveja i la sensació que encara em falten molts viatges.

On caram és en Matt?2 Responses to “Un vídeo per retrobar la fe en la humanitat”

  1.   Josep Roca Says:

    Encertada la teva reflexió. Certament tal com està el Món es preferible veure camí a millor i no criticar l’embolcall de torn. El video fa pensar més enllà, tot i que recorda anunci de beguda carbònica. Ho diu un ciutadà que ha tingut la sort de viatjar una mica i observar les evidències diverses arreu. Sempre es pot constatar d’alguna manera si es vol.

  2.   YuriBCN Says:

    El lloc que m’ha fet riure (la cara de pòquer del soldat!), que m’ha sorprès per permetre-ho: la zona desmilitaritzada de Corea!

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines