Plenari d’octubre a Gràcia: moltes preguntes, respostes preocupants

Com fa en Basté, el faré en forma de preguntes:

–         Per què CiU ha preferit donar suport al PP i votar amb ells per la prohibició de les Festes Alternatives? Per què em preocuparà la pau civil i social si governen plegats aquests dos partits? Per què, per ells, és més fàcil sempre la prohibició que el diàleg? Per què més que mai caldrà que ERC sigui decisiva a Barcelona?

–          Per què el Regidor Espriu es va negar cinc cops a respondre’m per què no sabem res del concurs de Ràdio Gràcia, ni es convoca el Consell Rector de Ràdio Gràcia?

–          Per què sembla que es vulgui que arribi la tardor i l’hivern per solucionar els problemes de civisme al voltant de la benzinera de Legalitat i Alegre de Dalt? Per què s’ha baixat la guàrdia respecte la KGB?

–         Per què l’equip de govern no deixa clar que si tornen a governar tancaran el Parc Güell?

–         Per què no reconeixem tots plegats que els Plans Estratègics no han funcionat, ho deixem en útils documents de treball i evitem presentar uns documents qualitativament i quantativament poc representatius?

–         Per què s’estan deixant morir les Comissions de Serveis Social i Salut que havien començat amb bona empenta?

–         Per què el Regidor Espriu fa un informe de Regidor com un llistat d’obres desestructurat, sense relat polític i impossible de seguir?

–         Per què tinc la sensació que alguns i algunes consellers i conselleres de Districte d’alguns partits els importa més la Generalitat que no pas la política municipal?

–         Per què l’equip de govern tria tan malament els temes per a informes de consellers, triant-ne sempre aquells que no hi ha marge pel debat polític i sobre els quals sovint ni hi ha feina a presentar, sinó que de vegades és feina de les entitats?

–         Per què em preocupa que no es digui clarament que l’èxit de la nostra Festa Major depèn del fet que hi hagi gent que vulgui fer Festa Major?

–         Per què un projecte que fa tant temps que es va treballar (anterior mandat) com el de Neptú triga tant en arribar a plenari?

–         Per què l’illa C-2 (la coneguda com la de les pilones) es va fer en, comptem, mig any, i en trigarem quatre per reformar-la? Per què no es convoquen les Comissions de Mobilitat?

–         Per què semblava que ningú volia de veritat condemnar els incidents de la vaga general, fins que Esquerra Republicana va presentar d’urgència la seva moció, finalment aprovada per quatre grups i amb l’abstenció del PP (!!)? Per què es va abstenir el PP en una moció de condemna dels incidents de Gràcia i Barcelona????

–         Per què tinc la sensació que algun dia el PP presentarà algun dia una moció prohibint a les entitats a fer celebracions o manifestos com la de l’11-S?

–         Per què l’equip de govern fa temps que ha perdut l’agenda política i el lideratge de Gràcia?



2 Responses to “Plenari d’octubre a Gràcia: moltes preguntes, respostes preocupants”

  1.   greips Says:

    només et respondré la primera: La dreta prohibeix, l’esquerra regula. “Mismo perro con distintos collares”.

    Per la resta, suposo que és del tot normal quan qui mana hi és des d’abans del microones (sol o amb suports). Perquè no creus que calgui “oxigenar” l’Ajuntament com calia fer-ho amb la Txene? 😉

  2.   Àlex Lopez Says:

    Greips, saps que no estic d’acord, nosaltres estem pel consens i el debat , les tanques i altres sistemes no és nostra. I fixa’t que no parlo de dretes i esquerres, perquè crec que hi ha diferències entre les dretes i les esquerres, parlo de partits.

    Quan a la segona cosa que dius, qui t’ha dit que no ho pensi, ;)? ho has pogut inferir d’alguna cosa que he dit, he dit que CiU i PP no poden anar junts i que ERC ha de ser decisiva, 😉

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines