Home > General, Política > La campanya dels socialistes

La campanya dels socialistes

El tema del PSC de la campanya de l’estatut com a poc diria que és patètic, penso que dir que votar no serà utilitzat pel PP per anar contra Catalunya, és el mateix que dir no tinc arguments pel Si.

Ja és habitual que les campanyes hi hagin crítiques entre uns i altres, però a mi aquest lema em dona la sensació que el PSC s’ha quedat sense arguments, perquè aquest si, s’aguanta ben poc.

És evident que aquesta campanya va dirigida a aquells que vulguin votar no per un mínim de dignitat nacional, doncs bé, que sàpiguen que està molt clar, el PP utilitzarà el no contra Catalunya, però també el SI , el PP sempre anirà contra Catalunya, per tant aquesta campanya no treu cap enlloc.

Categories: General, Política Tags:
  1. maig 19th, 2006 at 17:13 | #1

    si tens ganes, et recomano un apunt de Javier Ortiz, un paiu que escriu molt bé i, malgrat no coincideixi sempre amb les seves tesis, m’agrada la seva sinceritat i manca de “hooliganisme”.

    Mira aqui: http://www.javierortiz.net/jor/apuntes/los-votos-coincidentes

  2. Àlex
    maig 19th, 2006 at 19:47 | #2

    Tens raó, Roger, patètic, diria jo. El següent que poden fer és que el País faci una foto muntatge d’en Carod donant-se la mà amb l’Aznar, de manera que s’haurà tancat un cercle pervers (no pas virtuós, com el del Barça), amb les imatges d’en Carod i ETA a la Razón.
    Aquí tots volen fer pillar a Esquerra, sort que la gent és intel·ligent i al final se’ls girarà la cosa.
    Ara que ho penso, això dels blocs té una cosa rara. Jo podria posar un enllaç al meu bloc des del teu en lloc de respondre, no?
    és crearia més xarxa, o seria fer-se autobombo? vosaltres que sou els experts, què és millor des de la filosofia dels blocs?

  3. Carlemany
    maig 21st, 2006 at 12:15 | #3

    Fantastic greips, l’apunt de en Javier Ortiz, la veritat dona una bona versio del joc patetic del PSC en el seu intent de manipular les consciencies dels catalans i catalanes. Esta molt be la regirada de mitjo que amb la frase :«ERC utilizará tu no en favor del independentismo». Opotser tambe podriem dir: “el vot SI es un vot espanyoliste del PSC-PSOE”, ara nomes cal que vingui en Bono o el ZP a defendre aquesta posicio, que un ja va estar a girona. A qui mes portaran?

  4. maig 21st, 2006 at 12:28 | #4

    Avui casualment (o hi ha sincronicitat?), es publica al Punt-Presència una entrevista a l’Arzalluz, de qui un tal Javier Ortiz ha publicat les memòries. Té respostes brutals, que ja penjaré al meu bloc quan tingui temps.

  5. maig 21st, 2006 at 18:52 | #5

    a alex:
    si fas un petit comentari, està bé que ho facis aquí. Si has de desenvolupar una idea a partir del que ha dit en Roger ho podries fer des del teu bloc posant un enllaç cap aquest article i utilitzant la opció “envia retroenllaços” a la pàgina on escrius l’article. D’aquesta forma (amb els retroenllaços) a l’article de’n roger hi sortiria un comentari que enllaçaria cap a l’article del teu bloc, tancant el cercle. 😉

    Potser és una mica complicat d’entendre a nivell teòric, però si ho fas ja veuràs com ho veuràs claríssim 🙂

  6. Àlex
    maig 22nd, 2006 at 13:49 | #6

    Perfectament explicat, ara entenc millor el sentit dels retroenllaços, que de fet són citacions. Merci, greips

  1. No trackbacks yet.

Aneu a la barra d'eines