header image

Mexico 1a setmana

Posted by: reies | juliol 18, 2006 | 4 Comments |

Hola pinches que tal va tot? ….

Vaig arribar dimecres que per a mí ja era dijous però en horari d’aquí tot plegat es feia molt difícil d’entendre!!! Porto uns dies recuperant-me del jet luck i per sort vaig decidir mantenir-me per aquestes terres una bona estona pq sinó quan m’hagués habituat encara estaria dormint-me per les cantonades a hores que no toca.

I aquí estic per ara a Merida a casa d’una amiga meva, de visita per la ciutat, observant el que m’envolta i suant la cansalada que a Barcelona no era per tant!!!! Aquí et suen fins i tot les orelles i això és molt dir!!!

També hem fet excursionetes a platges d’aquelles fantàstiques amb sorra blanca i aigües transparents, avui és un dia de no fer res i preparar les properes setmanes que amb una altra amiga de Barcelona començarem la ruta de Merida a Sant Cristobal de las Casas fent parades.

Sentia que necessitava aquests dies previs a Chiapas per poder pair i relaxar-me de tot el que he viscut aquest any i mirar-ho des de la distància per poder-ho fer més petit i guardar-ho a l’album dels records i assimilar-ho en el calaix de les experiències.

I ara, avui ja sé on treballaré l’any vinent que era la primera escola que jo havia triat, així que amb el futur una mica clar començo de debó les meves vacances… a la propera us explico molt més!!

De moment una abraçada per a tot@s les que ho pugueu llegir

under: General

Responses -

Aneu amb compte a San Cristobal de las Casas. Ho dic per experiencia.

A tot Mèxic s’ha d’anar amb una mica de compte, (tbé ho dic per experiència 😉 andele!!

m’alegro que tot et vagi bé, em fas enveja tu començant el viatge i jo dijous ja torno a la realitat de BCN i dels fantasmes, i dilluns a treballar s’ha dit

un peto i molta sort i moltes experiències

Andele manita! Què contenta estic de que tot vagi bé!
Jò no ho dic per experiència però vigileu de totes maneres.
Volia saludar-te i he pensat en el teu bloc i tachaaannn havies deixat comentari, ideal!!!
Bueno guapa, cuida’t molt i disfruta més. Ens veiem a la tornada.
Un petó
Aïda Lluna i Mònica

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines