header image

Ja he perdut el fil de quants dies porto aquí!!!

Posted by: reies | juliol 25, 2006 | 2 Comments |

Buuuuuf, ja he perdut el compte i no m’he atrevit a posar el títol com a primera o segona setmana, així que el deixo com està….

El fet d’oblidar-se de quants dies portes és un senyal de que tot va bé i que estàs disfrutant!!!

Els darrers dies després de Merida vem sortir cap a Chichen Itzà, llàstima no haver-me estudiat la cultura i la història dels Mayas abans de marxar doncs hagués estat interessant per tal de poder entendre les pedres… però bé va ser maco!!! Després vem passar tres dies a Tulum….uuuuuuuuxxxxxxx quines platges, el cel blau, l’aigua blau turquesa i unes cabanyes on no arribava ni l’aigua ni la llum…. el relax que necessitava llevar-te pel matí i sortir directament a la platja per banyar-te durant hores i hores i el sol i el silenci… bé no ho faig per donar enveja sinó per transmetre el que he viscut.

I de Tulum cap aquí St. Cristobal de las Casas, una ciutat preciosa, petitona amb molts de colors i bé és com haver tornat a casa, està ple de gent de l’Ateneu i de Barcelona i l’activisme està molt encès… qui em coneix ja m’enten… em sentia amb moltes ganes d’arribar a aquest lloc!!!

I d’ara en endavant crec que centraré casa meva aquí pel temps que em quedi a Méxic i des d’aquí faré excursions, viatgets i el q calgui, però m’adono que necessito tenir un camp base pq sinó intentant adaptar-me a cada lloc noto que potser és que em faig gran i tinc com jet luck a cada viatge!!!

És que aquí moure’s sempre significa unes deu o dotze hores de viatge etcetera… bé i de moment això és tot, estic molt bé i de moment disfrutant!!!

Una abrasada per tothom amb faltes d’ortografia incloses.

under: General

Responses -

eip!!!!
continua disfrutant i ja ens diras com es això de Mexic

un peto

Ei pixa! A veure si te’ns tornes medio chapanenca tu tb!! Ahir vam tenir sessió de fotos del Joan, joer! Amb lo tranquil·letes que estem en la nostra gris, trista i sordida ciutat, no se pq caraio marxeu tots cap a les platges paradisiaques i les selves amazoniques de l’altra punta del mon :)Ale, disfruta i dilluns ens veiem a la clotxa!!!

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines