header image

Compte enrrera

Posted by: reies | agost 23, 2006 | 1 Comment |

No tinc molta estona i si moltes coses a explicar d’aquest viatge a l’altra banda… tots els aprenentatges i tot el viscut finalment em donen piles per tornar… aquest cop si, tinc ganes, ganes de veure-us i compartir-vos totes les vivéncies acompanyades d’una birra o dos!!!

Aquests darrers dies o setmanes han estat verdaderament intensos, he pogut conéixer la lluita de Mèxic i entendre-la i compartir-la i conéixer altres german@s de lluita per les mateixes causes que ens fan moure a l’altre banda. Però aquí sembla que la gent està més desperta i això fa que tot tingui de nou un sentit.

molts petons i fins la tornada

under: General

Responses -

eiiiii!!!
osti, avisa quan estiguis per aqui eh?? que no et perdono la birra! 😀

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines