header image

A les acaballes del 2006

Posted by: reies | desembre 25, 2006 | 1 Comment |

Som a 24 de desembre, a només 7 dies d'acabar un altre any. Aquest any m'ha portat el 3 com a desena. I ara després d'uns mesos de complerts, em sento igual de jove, igual de vital que ara fa un temps enrrera.

 

Aquest any he passat moltes coses, cert, moltes moltíssimes, ha estat tot un procés que em porta cada cop a prendre decisions amb més seguretat.

 

No escriure aquí tot el procés de l'any 2006 pq l'he anat escrivint a passos en aquest bloc q tampoc no és cap diari personal doncs em costa ser constant!!! M'agraden els anys parells i ara caurem en un de senar, però segur que també porta moltíssimes sorpreses, moltíssims bons moments compartits i perquè no que porti somnis acomplerts com el de la comunitat, tant debó!!! 

Però de debó espero que aquest any se'm compleixin alguns somnis però no tots perquè com que no deixo de somniar és difícil que es puguin complir tots.

 

Un secret, un dels somnis més grans a nivell personal seria el de poder acabar de fer els cursos de clown, poder acabar de deixar-me anar i realitzar-me en la tasca de riure de mí mateixa i de poder fer riure els altres!!! Quan a l'estiu passat vaig fer aquell curs de només uns dies em vaig sentir tan bé que se'm fa difícil d'explicar però qui em coneix sap com va ser d'important per a mí. Això el teatre i tot el que sigui el món d'expressar-se de maneres diferents a la paraula és quelcom que porto a dins i que de vegades em fa molta por treure potser no és la por sinó la vergonya… qui ho sap!!!! Això no em passa davant dels nen@s a classe allò és un món diferent en el que sóc capaç de treure les meves millors versions!!!

 

Això és tot pel moment, espero que tothom que llegeixi aquest petit escrit comenci l'any amb molts de somnis individuals i sobretot col·lectius i lluiti per no deixar que la rutina els deixi arreconats en un calaix!!!!

 

Un petó enorme 

under: General

Responses -

així sigui

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines