08
gen.
09

DISSABTE a 1/4 de 5 a la Plaça de la Vila de Gràcia per anar a la MANIFESTACIÓ contra la massacre a GAZA

Diverses persones i entitats han plantejat que estaria bé anar plegats des de Gràcia a la MANIFESTACIÓ que comença a les 17h des de la Plaça Universitat contra la massacre que l’exèrcit israelià està cometen a GAZA, com s’ha fet en altres ocasions.

La proposta és quedar a 1/4 de 5 a la Plaça de la Vila de Gràcia (antiga Rius i Taulet).

FEU-NE DIFUSSIÓ!!!!

GRÀCIA DIU NO A LA MASSACRE A GAZA!!!!

MANIFEST:

PROU COMPLICITAT
AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ


Les associacions de suport a Palestina i la Plataforma Aturem la Guerra estem difonent un manifest en el que es demana el boicot a l’estat d’Israel tant de les organitzacions de la societat civil catalana com, molt especialment, dels governs de l’Estat Espanyol i de la Generalitat.

Concretament el departament d’Innovació,Universitats i Empresa està fomentant les relacions comercials d’empreses catalanes amb Israel, i exigim que es suspenguin fins que no s’aturi la situació insostenible de massacre, genocidi i privació dels drets humans fon que està patint la població de Gaza.

Per aquest motiu volem demanar a les organitzacions socials, culturals i polítques i a la comunitat investigadora, acadèmica i universitària el seu recolzament a aquest manifest. Et preguem que signis el manifest i que en facis difusió entre els membres de la comunitat i investigadora.

La recollida de signatures es fa enviant un e-mail a la següent adreça: manifest@palestina.cat. La persona signant ha d’indicar: NOM i COGNOMS, DNI, Associació/Organització; posició i universitat i departament o centre al que pertany.

Més informació a www.palestina.cat




2 Responses to “DISSABTE a 1/4 de 5 a la Plaça de la Vila de Gràcia per anar a la MANIFESTACIÓ contra la massacre a GAZA”


  1. 1    palesti 9 gener 2009 at 6:15

    Tu no vas a favor dels palestins, tu aprofites per criticar ERC, el vostre soci de govern, que té la conselleria aquesta d’universitats i empreses.

    Pobres palestins: hamás els mal governa, Israel els masacra i des de Catalunya serveixen com a pretext per criticar a l’adversari polític!!.

  2. 2    david companyon 10 gener 2009 at 20:10

    Crec que de la lectura del bloc no pot desprendre’s el que dius.

    Simplement critico que el Govern català (en el seu conjunt) no s’hagi posicionat clarament i aturat ell suport a empreses catalanes per instal.lar-se a Israel i a la inversa mentre no s’aturi la massacre i aparheid que a impossat als palestins, tot recollint la demanda de moltes organitzacions, entitats, ONG…

    No te res a veure amb ERC com a organització amb la qual tinc molts punts d’acord i en cap cas és el meu adversari polític…la referència a la que deus fer esment té a veure amb que en la meva opinió hi ha una divergència sobre la que es prioritari: si la solidaritat amb Palestina o el suport a les relacions amb Israel i algunes empreses catalanes…i que sobre això no es pot ser “neutral”.

    Per altra banda, voler un govern d’esquerres no vol dir està d’acord amb tot el que fa, atall d’exemple, tampoc em va agradar com el Govern va portar el tema de la sequera i això no vol dir res més que(i més si un es considera d’esquerres) la crítica és necessaria, com la que tu m’acabes de fer…si vols quedem i en parlem.


Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days