03
març
09

Neix una associació de defensa de la salut pública: DEMPEUS

183_dempeus_f_mitad“…Les persones formem part d’aquest co·lectiu considerem que el moment present és determinant pel que fa al futur de la sanitat i la salut a Catalunya i ens pronunciem en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d’ equitat garantida…”.

dempeusD’aquesta manera es va presentar el col·lectiu DEMPEUS en defensa de la SALUT PÚBLICA, el passat mes de febrer a l’Ateneu Barcelonès on amb la sala plena (i amb desenes de persones sense poder entrar). La Presentació i salutacions a càrrec de la presidenta de Dempeus Àngels Martínez i Castells, agraïnt la seva presència a totes les persones que han anat a l’acte, associacions de malalts (ACAF, EPOC, …), sindicats (CCOO, UGT), moviment veinal, parlamentàris, personal del sistema sanitari, premsa i persones disposades a posar-se dempeus per defensar el nostre dret a la salut pública. Entre les ‘adhesions al manifest d’alguns ausents, començant per Fabià Estapé i finalizant per Gaspar Llamazares, President de la “Comisió de Salud” del Parlament espanyol.

Van pendre la paraula diferents personalitats públiques, artistes, gent anònima… que van mostrar els suport i les raons per les quals cal recolzar la sanitat pública. (Veure les intervencions).




0 Responses to “Neix una associació de defensa de la salut pública: DEMPEUS”


  1. No Comments

Leave a Reply

You must login to post a comment.




Categories

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days