Qui és Joan Vendrell?

Aquest cap de setmana he descobert una manera diferent de fer televisió pública. Algú es podria imaginar TV· retransmetent en directe la Dansa de la Mort de Verges? i els Cavallets d’Olot? Doncs dóna la casualitat que en d’altres llocs això és possible

A Pollença, illa de Mallorca, aquest cap de setmana han celebrat les festes de sant Antoni i sant Sebastià de les que d’aquí uns dies en tenim tast amb els Foguerons a Gràcia i un dels actes tradicionals ha estat emès en directe i repetit en diferent pel canal autonòmic IB3. Tres hores i mitja d’al·lots, i alguna al·lota, provant de pujar un pi de més de 20 metres ensabonat però no amb pix de porc, per aconseguir un cistell amb un gall i uns dobbers en forma de cupons per celebrar el premi amb els amics. Tres hores i mitja de plaça plena de gent amb dos locutors i un comentarista especialitzat que coneixen pel seu nom a gairebé tots els que ho intentaven i reransmeten la tensió i l’emoció que es viu ala plaça. tres hores i mitja que acaben amb una gran ovació per qui s’ha fet amb el gall tot i que la decisió de  llençar-li una corda per superar la part més dificil sembla ser que portarà polèmica els propers dies al municipi.

Tres hores i mitja per descobrir una manera diferent de fer televisió pública. Tres hores i mitja per descobrir qui és en Joan Vendrell, l’homo que ha pujat el pi.



Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines