Comentaris a: Una de calenta i dues de fredes http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/ Petit raconet on vaig deixant constància del meu pas per aquesta vall de llàgrimes Wed, 16 Feb 2011 12:00:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.6.1 Per: david http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/comment-page-1/#comment-102 Wed, 21 Dec 2005 09:22:09 +0000 http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/#comment-102 Haver de trucar al 010 perquè et vinguin a recollir les coses ja indica que el servei és de pagament. Apart, deixar els mobles al carrer no estava permès per molt que la gent ho fés (perquè fem lleis si després no obliguem a complir-les?). A més, havies d’adaptar-te tu als horaris i dies que ells et deien i, si necessitaves ajuda per baixar els trastos havies de pagar per m3 de material (jo vaig trucar per veure com ho podia fer per desfer-me d’una rentadora i, flipa, el seu preu era més car que si feia venir una empresa privada… cosa que vaig acabar fent)

I respecte als cotxes-anunci té tota la pinta de ser com sempre: faig una llei lo prou àmplia perquè em permeti aplicar-la quan vulgui, i després la venc com que la faré servir només en casos excepcionals. De totes formes, tinc la sensació que darrerament a l’Ajuntament deuen tenir poca feina si es dediquen a legislar sobre aquestes cosetes en comptes d’ajudar realment a la gent.

Per exemple, a mi m’hauria donat molt pel cul si fos un sense-sostre i m’adono que l’Ajuntament dedica diners a fer una mini-exposicio en plena Pl. Rius i Taulet sobre la vida de la gent com jo en comptes de proporcionar-me algunes solucions com podrien ser vivenda, feina i/o formació. (La mini-exposició és real i va estar durant un cap de setmana a la pl. rius)

]]>
Per: crazy http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/comment-page-1/#comment-101 Tue, 20 Dec 2005 10:31:06 +0000 http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/#comment-101 I ara que veig lo del final, dels cotxes amb anunci, el que volen prohibir son les campanyes tipiques que darrerament es veien per el centre, sobretot, i per dates assenyalades, com ara el Nadal, on una corrua de twingos, smarts o cotxes “singulars” anaven decorats amb tota una campanya comercial i es limitaven a circular per la ciutat, o a aparcar en els llocs més prohibits del mon (tot i que imagino que el preu de les multes ja estava inclos en el preu de la campanya), simplement per fer-se veure. També he vist alguns casos de remolcs amb auncis grans, autobusos londinencs de dos pisos totalment decorats (només cal recordar el que feia servir ICV-EUiA la darrera campanya), etc. Personalment em sembla be que ho hagin fet, quan circulava motoritzat per la ciutat em donava bastant pel cul.

Osti! Semblo el defensor de l’ajuntament, eh? 😉

]]>
Per: crazy http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/comment-page-1/#comment-100 Tue, 20 Dec 2005 10:27:38 +0000 http://blocs.gracianet.cat/despensaments/2005/12/18/una-de-calenta-i-dues-de-fredes/#comment-100 Que jo conegui el servei de recollida de mobles municipal mai ha estat de pagament. El que havien fet era que venien sota demanda, però era un “sota demanda” encobert. Tu trucaves al 010 (pagant el preu abusiu de la trucada), o via internet (gratis), i ells et deien el dia que havies de deixar les mobles al carrer, entre les 20 i 22h. A la meva zona sempre hem deien que els baixés al següent dilluns de demanar-ho, i ara, simplement, m’han dit que “El dilluns es el dia dels mobles vells”, o sigui que en realitat res ha canviat, no se quin deu ser el motiu, imagino que la gent ja passava de trucar i els baixava el dia de sempre i prou (jo, incivic de mi, havia deixat coses al carrer sense haver trucar, i també se les emportaven, com no).

]]>