Un nou projecte social de GràciaNet

09:20 in General by GràciaNet

Des de fa un parell de setmanes des de GràciaNet estem bastint un nou projecte en el que estem molt il·lusionats: la gestió d’una pàgina de Facebook per Gràcia: els Amics de Gràcia.

L’oportunitat va néixer per la necessitat de l’actual administrador de la pàgina d’incorporar nous gestors al seu projecte, i les ganes de GràciaNet de tenir més presència a les xarxes socials. Després de trobar-nos, va ser fàcil posar-nos tots d’acord; i amb la incorporació a GràciaNet del Jordi Ramón (l’administrador únic fins aquell moment), ara és l’entitat qui gestiona aquest projecte. Fet que ens fa una entitat més poblada. 🙂

Es tracta d’una gran oportunitat de poder parlar a data d’avui amb 12.000 graciencs de cor i/o residència, i tal com diu el nostre manifest fundacional “apropar Gràcia a Internet“. La nostra intenció és enfocar la pàgina com un lloc on es puguin aprendre petits retalls de la nostra Història, promocionar entitats i projectes graciencs, difondre notícies i/o trobades, realitzar concursos i sorteigs… en definitiva, volem que els graciencs i amics de la vila puguin trobar-se a Internet.

Així doncs, us esperem a tots a la pàgina d’Amics de Gràcia!

 

Sense comentaris »