Els codis #QR a la Festa Major de Gràcia: 60.000 programes vistos

09:28 in General, Planeta GràciaNet by GràciaNet

Un cop transcorreguda la Festa Major de Gràcia 2012 és el moment de fer balanç de l’experiència de portar el programa de les festes al telèfon mòbil a través dels codis QR i l’aplicació Android.

Mercès a la col·laboració entre GràciaNet, la Fundació de Festa Major i Events-QR aquest any s’han inclòs codis QR en els cartells de Festa Major que s’han distribuït per tota la Vila. Durant els dies que aquesta informació ha estat accessible s’han consultat 60.000 programes. D’altra banda, l’aplicació Android s’ha descarregat des de la Play Store de Google a més de 2.000 smartphones.

Considerem que per tractar-se del primer any que la programació de la Festa Major és accessible des dels telèfons mòbils intel·ligents, aquests números són tot un èxit i ens conviden a pensar que l’any vinent, amb més planificació i amb l’experiència adquirida aquesta edició, es pugui arribar encara a més gent i de forma més completa.

També estem molt orgullosos d’haver fet de la Festa Major de Gràcia la primera de Catalunya que ha disposat del sistema de codis QR per consultar la seva programació en temps real, i creiem que aquest sistema té moltes possibilitats de futur que estem preparats per assessorar e implantar a d’altres Festes del país.

Sense comentaris »