El Jurat del concurs de la Samarreta GràciaNet

08:21 in General by GràciaNet

El jurat que escollirà enguany el disseny guanyador del I Concurs de Samarreta Gràcianet, atenent-se a les bases, està format per:

  • Laia Déu, nascuda a Gràcia. Amb el títol de Belles Arts a la butxaca, va estar vinculada amb els geganters i el Drac de Gràcia. Actualment forma part dels Castellers de la Vila de Gràcia i és l’encarregada de dirigir cada any el guarnit de Festa Major a la Plaça de la Vila de Gràcia. Professionalment exerceix donant classes de ceràmica, dibuix i pintura.
  • Oriol Hosta i Rovira nascut i resident a Gràcia des de l’any 1959, 51 anys, casat amb tres fills de 20,15 i 11 anys, Arquitecte Tècnic de professió amb despatx a la Vila. Vinculat als Lluïsos de Gràcia des de el 1967, inicialment a l’Agrupament Escolta i a la secció de Bàsquet, actualment membre de la secció bàdminton i President de l’Entitat des de el setembre del 2010.
  • Albert Balanzà, nascut a Barcelona el 1972, és periodista i director del setmanari L’Independent de Gràcia des dels seus inicis. També és cap de Ciutats del diari Ara i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Ha estat director de continguts de Vilaweb Vila de Gràcia. Viu a Gràcia des de 1996
  • Pep Boatella, gracienc nascut a la Vila l’any 1983 és un il·lustrador infatigable. Vinculat desde sempre amb els moviments socials de Gràcia i Barcelona, publica per a diferents editorials i revistes.
  • Roger Giménez, nascut a Gràcia durant el mes de febrer del 1983 i actualment exiliat a Sant Andreu, previ pas de 5 anys per L’Hospitalet.Ex-Cap de colla dels Bastoners de Barcelona, co-presentador de Batakada Radioactiva a Ràdio Gràcia, co-Autor de les Pastilles d’Ortiga a TransversalWeb, i també membre de GràciaNet. Professionalment es dedica al disseny gràfic des de fa més d’una decada, estant 5 anys a l’ Editorial El Jueves, actualment està a una empresa de jocs online. També cal destacar que es l’autor dels anteriors dissenys de la samarreta de l’estiu de GràciaNet.
  • Jordi Ramón, nascut a Gràcia. És membre de GràciaNet, apassionat de les xarxes socials i dinamitzador del FB Amics de Gracia ,creu que pot canviar el món fen Marketing. Professionalment és expert amb eines de comunicació multicanal i especialitat amb marketing directe.
  • David Satorres, nascut a l’Anoia el 1973 i nou gracienc. Membre de GràciaNet, en aquests moments n’ostenta el càrrec de President… que tampoc és dir tant. Enamorat de la Vila ha format part també dels Castellers, el Taller d’Història de Gràcia i Gràcia Decideix. Es dedica al món de la informàtica, més concretament al submón de la programació.

1 comentari »