Nota de premsa: I Concurs de Samarreta de GràciaNet: Aquest any tu hi pintes molt!

11:06 in General by GràciaNet

GràciaNet i Batakada Radioactiva organitzen aquest any el I Concurs “Samarreta de GràciaNet: Aquest any tu hi pintes molt!” per escollir el disseny de la samarreta que transmeti millor la identitat gracienca i els ideals de la nostra Vila aquest 2011. El concurs està organitzat per entitats sense ànim de lucre i pretén fomentar el fet gracienc. La samarreta guanyadora es posarà a la venta aquest estiu i la tindreu disponible durant la Festa Major d’enguany.
Aquesta setmana s’ha arribat a l’equador del certamen i de moment ja s’han presentat més de 15 dissenys i s’han recollit més de 2.500 vots, fent que aquesta primera edició del concurs, estigui sent, de moment, un èxit de convocatòria per als seus organitzadors. Volem recordar que el termini de presentació d’originals acaba el dimarts 31 de maig de 2011 i animem a tothom a participar-hi, ja sigui enviant el seu propi disseny o votant els ja presentats. Així que ja ho sabeu: “Aquest any tu hi pintes molt!“.
El guanyador obtindrà un premi econòmic de 200€, 5 samarretes estampades amb el seu disseny i l’orgull de veure com centenars de graciencs lluiran la seva samarreta aquest estiu.
Podeu veure i votar tots els dissenys presentats a la web oficial del concurs http://samarreta.gracianet.cat.

Sense comentaris »