Sorteig d’entrades dobles pel derbi de Festa Major mitjançant el Amics de Gràcia

10:25 in General by GràciaNet

El CE Europa regalarà dues entrades dobles pel gran derbi entre els primers equips de l’Europa i el Sant Andreu del proper dia 15 d’agost, Festa Major de Gràcia. Per guanyar-les cal entrar a la pàgina de Facebook d’Amics de Gràcia i respondre una pregunta sobre el club gracienc relacionada amb els orígens esportius del Vila de Gràcia.

La xarxa social d’Amics de Gràcia a Facebook, amb gairebé 12.500 usuaris, és una de les més seguides de la Vila. Promoguda per GraciaNet.org, un dels portals informatius graciencs més antics de la xarxa, aquesta pàgina de trobada vilatana ofereix la possibilitat de guanyar entrades per veure l’Europa gràcies a la col•laboració i acord entre GraciaNet i el departament de comunicació del club.

La data límit per participar i poder guanyar una entrada doble -hi haurà dos guanyadors- és el dissabte a les 12 hores, moment en què se celebrarà el sorteig. Les persones agraciades veuran el seu nom publicat a la xarxa i es contactarà de forma privada amb elles per facilitar-lis una clau d’accés que hauran de dir a la porta principal de tribuna per així aconseguir la seva entrada al recinte per veure el partit Europa – Sant Andreu corresponent, a la vegada, al XVIIè Vila de Gràcia i a la segona ronda de la Copa Catalunya 2012.

La pregunta en qüestió es la següent:

15 de Agost EUROPA Vs SANT ANDREU
Vols una entrada doble per veure el derbi TROFEU FESTA MAJOR?
Fàcil! Només has de que contestar correctament a la pregunta: Desde quin any es disputa el trofeu Vila de Gràcia amb l’ Europa?
Tens temps per deixar la teva resposta al mur fins les 12 del migdia del dissabte 13 d’ agost . Sortejarem dues entrades dobles amb les respostes correctes.

 

Podeu contestar-la des d’aquí: http://www.facebook.com/barridegracia/posts/221344964578240

 

1 comentari »