Que te calles “leche”

novembre 13th, 2007

Las imagenes repetidas del Rey haciendo callar a Hugo Chavez, me han recordado a las protagonizadas por Ruiz Mateos atacando a Miguel Boyer, cuando le dijo. !Que te pego leche", como nadie ha comentado en estos blocs nada del asunto, supondo que no os interesa nada el asunto.

Pero  a mi me gustaria preguntaros

Creeís que el Rey hace callar a Chavez defendiendo el honor de Aznar. o

 Creeís que le hace callar en defensa de Zapatero, porqué no para de interrumpirle y no le deja terminar lo que le está diciendo.

Ahora el PP ataca a Zapatero por su pólitica exterior,le acusa de no sé cuantos males.

Sin aclararnos a los españoles si verdaderamente Aznar estaba detrás del intento de golpe de estado del que le está acusando Chavez.

!Cuánta hipócresia! 


17 Responses to “Que te calles “leche””

  1. Otch on novembre 13, 2007 1:42 pm

    Personalmente yo creo que el Rey le dijo eso porque se le hincharon los huevos…. Pero no por Aznar ni Zapatero sino porque con tanta interrupción no le dejaban hacer la siesta, no habeis visto la cara de dormido que hacías? jajajajjaja 😉

  2. greips on novembre 13, 2007 2:15 pm

    El rei és un irresponsable i un insolent. Com pot tenir la barra d’aixecar-se i marxar d’una Cimera quan li diuen coses que no li agraden? Com pot aixecar-li la veu a un President de Govern de forma totalment despectiva? Com pot creure’s legitimat a intentar fer callar algú escollit per un poble (i en unes eleccions avalades per observadors internacionals, ens agradi o no el resultat) precisament ell que va estar nombrat a dit?

    Aquest home apart de ser un irresponsable (legalment no té cap mena de responsabilitat sobre els seus actes) és un maleducat, un insolent i un mentider. I sino llegiu el que li van retreure els governs d’Argentina i Nicaragua sobre les seves “gestions” a la zona. Vaja, que no li pensen demanar “ajuda” mai més, gràcies als mèrits en la seva defensa de Unión Fenosa i Ence.

    L’actitud d’en ZP per mi ok, va demostrar que en determinats moments pot ser el president dels qui l’han votat i de qui no. Evidentment en tinc algun “però” a la seva argumentació sobre la defensa, però no li trec el mèrit en absolut.

    I no sé si el Govern Espanyol estava rera el cop d’estat, el que és innegable (i per a això estàn les hemeroteques) és que no només no van condemnar-lo sinó que es van apressar a felicitar als colpistes.

    Enfi, ni un pam de net (tal com ens tenen acostumats els polítics 😀 )

  3. albert on novembre 13, 2007 2:48 pm

    em limito a posar el link d’un article de vilaweb que, crec, té molta raó…

    http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2625404

  4. Lupe on novembre 13, 2007 5:32 pm

    Estic d’acord amb el Greips en què l’actitud del rei és una irresponsabilitat. Crec que marxar de la sala d’eixa manera és intolerable en un cap d’estat (haja estat o no elegit democràticament) A més, penso que no hauria d’interferir en la política exterior de l’Estat que se suposa que representa ni provocar un conflicte diplomàtic d’esta dimensió. I el que és pitjor, donar un altre pretext als nostres estimats polítics d’iniciar la precampanya parlant de tonteries en lloc de parlar d’altres coses que sí que ens preocupen,

    D’altra banda, trobo que els mitjans (almenys els que he vist i llegit) han tractat el tema amb molta frivolitat, treient ferro d’un fet que sí que en té.

    En definitiva, crec que ha estat una “chochada” del nostre campechano monarca que ens pot costar cara.

    Pel que fa a l’actitud de zetapé, trobo que ha estat bastant encertat eixint en defensa de Aznar. L’única pega que li posaria (i no sé si Greips es referia a això) és que crec que no l’ha de defensar per ser un compatriota, sinó per legitimitat democràtica. Un assassí en sèrie també pot ser un compatriota i crec que a ningú se li acudiria defensar-lo amb gallardia quijotesca. Clar que lo de assassí en sèrie a l’Aznar…

  5. engracia on novembre 13, 2007 7:03 pm

    tal como yo lo vi y escuché me parece que es como dice el Ch estaba harto de las interrupciones de chavez. yo creo que no se le ha de dar mayor importancia a veces se pierden los papeles si os fijais en la cara de zapatero creo que el no estaba contento.

  6. Otch on novembre 13, 2007 7:43 pm

    “Chochada” si señora aquesta és la paraula. Quan ho vaig veure vaig dirli a la Glòria aquest home està gran… i crec què és així.

    Com diu la engracia no crec que se li hagi de donar tanta importància tot i que no val dir que pobre…. Allà està fent una feina de representació i no pot fer el que li dongui la gana

    Enfi és un exemple més del circ de payassos queens envolta.

  7. Cristina on novembre 13, 2007 9:02 pm

    Muchas veces comentaís que el Rey no ha sido elegido demócraticamente,pero siendo verdad que Franco nos lo impuso,también es cierto que se puso a votación, la constitución y la Monarquia parlamentaria.

    La mayoria voto que sí al Rey y a la constitución.

  8. greips on novembre 13, 2007 9:41 pm

    cristina,
    no es va oferir la possibilitat de votar quin sistema preferies, sinó si volies constitució o no. La votació no era sobre quin tipus d’organització es volia, sinó sobre la constitució (q portava el rei inclòs).

    Enfi, era una votació “trampa” 😀

  9. cani on novembre 13, 2007 11:47 pm

    També penso que el rei es va passar tres carrers. Ultimament les coses sembla que no li van be, deu ser un “año horibilis” com la seva parenta englesa va tenir.
    Li cremen les fotos, li fan sortir el fill en actes intims, etc. I el Chavez que també te tela, més pesat que una mosca collonera i que parla sense saber, molts cops que diu. A més volia protagonisme, ja que penso que te un problema d’egolatria.
    Tot plegat, va dir algunes coses que millor no hagués dit o les podia dir d’altre manera. Un “por favor, dejele hablar” hagués sigut millor. Però la va espifiar i després tot va anar de mal en pitjor. Amb l’ajuda de la que havia de moderar, que tampoc va tenir pebrots de fer-ho.
    I ara se li separa la filla….un dimarts i tretze per a més inri. Si ja dic, te un any que no li envejo…..:D 😀 el sou si….:D

  10. Cristina on novembre 14, 2007 5:58 am

    Greips: !Thotom ho sabia! els republicans segur que van votar que no a la constitució,

  11. El cunyat on novembre 14, 2007 8:35 am

    El PNB sí que es va arriscar a votar que no. Segurament va ser l’inici del nostre sistema electoralista, que no democràtic: voleu que es perpetuï la dictadura? Doncs, au, ja esteu acceptant aquest nou règim que us imposem des de la pròpia dictadura. Com va dir aquell, van canviar-ho tot per a que res no canviés.
    Per cert, a mi no em van preguntar i m’he d’aguantar amb la monarquia.

  12. cani on novembre 14, 2007 8:51 am

    La constitució actual, per a mi, va ser una sortida pactada d’un regim nefast (per dir-ho suau) encara que també es pot interpretar com una fugida precipitada cap endavant. Una manera de no fer cap mal als “col·laboradors” i assegurar-se una bona jubilació, amb unes bases democràtiques.
    Encara que ja s’ha vist que “amb interpretacions”.

  13. Foto del perfil de derblaue el auténtico der blaue on novembre 14, 2007 6:43 pm

    Estic bastant d’acord amb el què s’ha dit. Tt i que jo tampoc posaria el crit al cel.

    Jo voldria afegir dues coses:

    – En alguns països d’Amèrica LLatina s’està donant un moviment polític que combina socialisme, populisme i indigenisme. Chávez n’és el millor exemple. I en aquest moviment hi ha un sentiment antiespanyol per ser l’antiga metròpoli que va espoliar i conquerir els territoris. Crec que l’actitud del Rei reforça el seu missatge en aquest sentit i fa un “flac favor” a les relacions diplomàtiques… Independentment que el Rei tingués raó o no ja que en el comportament de Chávez no és precisament diplomàtic.

    – En ZP va fer bé de reclamar respecte institucional amb qui no sap el que és això (parlo de l’Aznar). Molt es critica la política exterior d’en ZP i igual no ho ha fet gaire bé, però l’Aznar va ser una autèntica calamitat. Com ens hem de veure encara per culpa de les “simpaties” que genera Aznar per tot arreu.

  14. Cristina on novembre 14, 2007 7:32 pm

    Auténtico : Es lo que yo me preguntaba.
    Si descalificó a Aznar de esa manera era por algo, y de eso es de lo que no se habla ni una sola palabra,no tan sola desde las filas del PP sino tampoco de las del PSOE.

    ¿Tiene España algo que esconder en relación a Venezuela?

  15. greips on novembre 14, 2007 8:38 pm

    @cristina,
    et sembla poc donar suport a un cop d’estat? 😉

  16. cani on novembre 14, 2007 8:44 pm

    Tinc un punt que m’agradria remarcar. Quan vaig ser a Mexic, algúns em “recriminaven” (en serio o en broma) el molt mal que havia fet Espanya quan els van anar a conquerir. A mi la broma no m’agradava i sembla ser que un dia es va notar més. Com que “insistien” amb males formes, vaig deixar anar allò de “tu como te llamas, Velazquez (hipotetic), ¿verdad? pues hijo, fueron tus abuelos los que vinieron, no los mios, ya que soy el primero de mi familia en pisar suelo mejicano”. Això no els va agradar, però vem acabar amb la brometa.
    I ara els que van de indigenes, tots es diuen nom tipicament castellans. ¿perquè serà? I pocs son de families humils, exceptuan algún. No vull generalitzar.

  17. Smartseo on desembre 25, 2007 12:29 am

    japan sex
    japan av movie
    Japan av
    japan adult movies,
    japanese adult movie
    japanese sexy av
    japan adult movie
    Japanese adult movies
    japanese av movie
    japanese sex movie
    japan sex movies
    japanese Av idol
    Japanese av
    japan av movies
    japan sex movie
    japan av download
    japan Av idol

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (required)

Email (required)

Lloc web

Speak your mind