El bloc de cuinetes.cat

Ja tenim app per Cuinetes.cat: la cuinetesapp


CuinetesApp és l’aplicació per dispositius mòbils de Cuinetes.cat Ara ja podras veure les receptes, comentar-les, puntuar-les i fins tot afegir-ne desde qualsevol punt del món fent servir el teu telèfon mòbil. Tan sols descarregant l’app al teu Android podràs accedir a totes les receptes i, com a usuari registrat, podras interactuar amb l’activitat dels teus cuiners preferits. Anima’t!

Algunes captures de pantalla de l’app:

c22013_03_10_14.54.51 c1Screenshot_2013_03_04_14_03_39

La podeu obtenir a Google Play… i esperem aviat tenir-la per iPhone (però temps al temps!)

Disponible a Google Play

 

 

Els reis han arribat a Cuinetes.cat


Estem molt content de presentar-vos la nova versió de Cuinetes.cat!

Presentació nou cuinetes.cat

 

Aquesta nova versió que hem desenvolupat és més social,gràficament més atractiva  amb més possibilitats d’interactuació entre els cuiners. Com a gran novetat ara podeu seguir l’activitat dels vostres cuiners preferits a través de l’apartat Activitat on veureu què fan els vostres cuiners preferits.

Ens sentim molt contents dels canvis que hi hem fet i esperem que us agradin i us ajudin a compartir encara més i millor les vostres receptes. Sense vosaltres, Cuinetes.cat no existiria.

Gràcies pel vostre suport!

Preparant novetats…


Doncs si, ens hem decidit a fer una nova empenta i ara estem preparant la integració amb Facebook. Això vol dir que aviat per penjar una recepta a cuinetes.cat no caldrà registrar-se sinó que a través del compte de Facebook es podrà fer directament. Així mateix, des de l’espai de cuinetes.cat a Facebook (http://facebook.com/cuinetes.cat) es podran afegir receptes al portal.

No sabem dates, però esperem posar-ho en marxa aviat…

23.269 gràcies!


Logo de Cuinetes.catS’ha acabat un any i com tothom fa toca una mica d’anàlisi de l’any anterior. Per no allargar-nos, direm que ha sigut fantàstic: s’ha canviat el disseny de la web, hem entrat en el món de les xarxes socials de la mà de Facebook i Twitter i 23.269 persones han decidit visitar la web. Moltes més que no pas ens haviem esperat.

A tots vosaltres us donem les gràcies. I us animem a publicar, vosaltres també, les vostres receptes.

Per tots aquells que sigueu una mica tafaners, us deixem aquí un enllaç amb l’anàlisi de visites que realitza el Google: Anàlisi de visites de Cuinetes.cat

Treballant de valent….


Ja fa unes setmanes que a les estones lliures em dedico a implementar millores per a una nova versió de la web de Cuinetes.cat. En principi no hi ha canvis excessivament espectaculars en el funcionament de la web però si que a nivell intern s’hi han fet molts retocs i millores. Alguns d’aquests canvis que en breu es podran veure són:

 • Nova capçalera, més clara
 • Cada dia, un menú proposat de forma automàtica entre totes les receptes: primer plat, segon i postre
 • Nova interfície per a accedir, amb la possibilitat que el sistema recordi la teva entrada i no la demani cada cop que vols afegir una recepta
 • Simplificació del procés d’afegir receptes, amb més facilitat per afegir una fotografia a cada una d’elles
 • Simplificació del procés de registre d’usuari, també amb la possibilitat d’afegir una fotografia al teu perfil
 • Per cada comentari rebut a les teves receptes, se t’enviarà un correu informatiu
 • Possibilitat de subscriure’s a la newsletter de Cuinetes.cat, i ser el primer en rebre les receptes que s’hi vagin afegint
 • Més fàcil accés a la imatge de la recepta, si en té alguna de vinculada
 • Millor integració amb les eines socials: Twitter i Facebook

Aquestes són algunes millores que s’estan preparant. En breu, més novetats…

Anant cap a la web 2.0


Xarxa SocialDarrerament estem iniciant una sèrie de petits canvis que faran de cuinetes.cat un portal una mica més interactiu i connectat a les xarxes socials.

Totes les receptes porten ara integrades les eines de Twitter i Facebook per tal que els visitants les puguin promocionar des dels seus espais en aquestes dues xarxes. Tanmateix, s’ha inaugurat el canal de cuinetes.cat al Twitter (que podeu visitar a l’adreça http://twitter.com/cuinetescat) i s’ha donat adreça estable a la pàgina d’admiradors de Facebook de la web, i que ha passat a tenir l’adreça http://facebook.com/cuinetes.cat

Ambdues eines estan connectades i estan pensades per a popularitzar una mica més les receptes que els usuaris volgueu publicar, a més de permetre la interacció amb d’altres portals o pàgines gastronòmiques.

Bon profit!

Redisseny de la web


Redisseny totalGràcies a un disseny proposat per l’artista 20g32, s’ha canviat de dalt a baix la imatge de la web per fer-la més actual i atractiva. Totes les seccions funcionen de forma exactament igual però ara són més acurades en el disseny. S’ha afegit també una eina per a estimular el contacte entre els diferents admiradors mercès al facebook, que permet coneixe’s i contactar usant aquesta xarxa social.

Espero que us agradi a tots!

400 descàrregues del llibre


Cuinetes.cat : 250 receptes per compartirMalgrat ser una comunitat petita i amb un trànsit relativament lleu el llibre Cuinetes.cat: 250 receptes per compartir ja ha rebut 400 descàrregues del fitxer pdf.  Xifra que no sembla despreciable, tot i que és evident que no donarà diners ja que es tracta d’una descàrrega lliure però si farà menjar a més d’un 😉

Si el voleu descarregar podeu fer-ho fent clic aquí.  Si preferiu tenir-lo en paper també el podeu comprar al preu de 13.47€ des d’aquest altre enllaç. Si el teniu, o l’heu descarregat també us agraïria que hi deixéssiu algun comentari, així d’una forma o altra tots els que hi han participat se sentiran recompensats.

Canvis en el programari


Durant els darrers dies s’ha estat treballant en varis canvis en la web que potser aparentment no són massa visibles però han significat millores en molts aspectes.  Alguns dels canvis són:

 • Verificació dels comentaris a través de Akismet per a separar els que siguin de spam
 • Possibililitat d’escollir entre comentari, sugerència i recomanació de beguda al comentar una recepta
 • Millora general de la navegabilitat en tota la web
 • Petit redisseny de la portada
 • Estandarització de les adreces de les receptes i els cuiners per facilitar l’indexació per part de Google i la comprensió per part dels humans
 • Creació del bloc e inclusió dels apunts en la web
 • Creació d’un compte a Facebook per a connectar cuinetes.cat i la xarxa d’amics
 • Millora dels continguts rss

Properament s’aniran introduïnt nos canvis i millores, centrades sobretot en l’aspecte gràfic.

Arreglant la cuina….


A principis de febrer Cuinetes.cat va fer dos anys. I juntament amb el cobrament del domini va arribar el pensament de posar una mica d’ordre entre fogons i olles, per desengreixar-ho i fer-ho es còmode i pràctic.

De moment s’està rearranjant el mobiliari existent i posant les màquines a funcionar. Es tracta de fer-ho més agradable e intuïtiu a l’hora de posar o remenar receptes; facilitar el seu ús tan pels qui busquem la inspiració com per qui proporciona nous plats. Així que us prego que em feu arribar tots els vostres consells, idees, crítiques i demés per tal que es pugui fer de cuinetes un portalet pràctic i d’ús habitual.


Aneu a la barra d'eines