IV PICA PICA’T dels Castellers de la Vila de Gràcia!!!

 

I què és això??
 
Un concurs de menjar on participa tota la colla (sisi, tu també. Prou de menjar de gorra!!) després de la l'actuació (aquest diumenge, 16/11). I podria ser un concurs de menjar tipus "a veure qui endrapa més hamburgueses en 10 minuts"… però no ho és!!!! Tot i que si busques hi trobes algunes semblances…. És un pica-pica on enlloc de menjar només patates fregides degustem els magnífics plats que cuina la gent de la colla.
 
I què cal fer??
 
1- recordar aquell plat que tothom t'ha dit tantes vegades que cuinaves taaaaaaant bé i amb el que creus/saps que triomfaràs.
2- apropar-te a la Mercè Àlvarez o l'Alba Mas durant l'assaig per a que t'apuntin (el motiu no és altre que intentar que no mengem únicament amanides de pasta i truites, que ja sabem que les feu molt bones)
3- cuinar pensant que ho fas, si fa no fa, per a 4-6 persones.
4- portar-ho diumenge al local (si vas a matinades) o a l'oratori de St Felip Neri (abans de les 11:15h, o arribareu tard a l'actuació!!)
 
Un cop ho porteu es numeraran els plats i entrareu en el magnífic concurs de…. Participa i veuràs!!!!
 
Per als que sempre porteu plats… Contem amb vosaltres. Aquest any és la vostra!! A per la cullera de fusta!! No s'és casteller/a del tot fins que en tens una!!!!!
Per als que no heu participat mai… el nivell és alt, però ànims!!! Segur que s'amaga un/a peti/at chef en vosaltres…
 
I com sempre hi haurà sorpreses, premis per als guanyadors/es de les diferents categories… I floparem flams!!! Flopareu en canyella o vainilla!!! (tranquils que la camisa tindrem temps per a rentar-la…).
 
Per una gran festa després d'una gran actuació!!! Salut!

Leave a Reply