Programació Plaça de la Vila 2009: 18 d’agost

10:00 INFLABLES

18:00 Animació infantil amb:

EL EQUIPO B i el seu espectacle Juanfran i Ramonetins contre la loi de la gravité!

El gran artista Juanfran i la seva assistent Ramonetins arriben per presentar el seu grandiós espectacle de circ per a tots els públics. Al circ tot és possible i és així com a la Ramonetins se li fica al cap volar com els pajaritus…però com molt bé diu en Juanfran això aniria contra la llei…contra la llei de la gravetat! Gosaran en Juanfran i la Ramonetins enfrontar-se a la llei? Podran vèncer la llei amb malabars, màgia i acrobàcies? On els portarà la seva determinació?

18:00 BERENAR INFANTIL

20:30 ASSAIG PÚBLIC DELS CASTELLERS DE LA VILA DE GRÀCIA

Nit de rumba amb…

23:00 RUMB AL BAR

Nou grup festero exclusiu i explosiu de la Vila de Gràcia! Un conjunt de rumba catalana dedicat a fer festa i fer ballar i cantar, tan com es pugui. Amb un disc autoeditat i un senzill de dos temes (Rumbes de la Festa Major) el grup porta tocant des de principis d’any amb molta força i il·lusió.

00:30 TERRATOMBATS

Des de la comarca de l’Anoia, Terratombats proposa una Rumba Catalana engrescadora i íntegrament en català. La banda integrada per una vuitena de músics, que aposta per un repertori propi complementat amb clàssics de la Rumba Catalana. Tot plegat amenitzat amb lletres divertides, tradicionalistes i crítiques amb el món que ens ha tocat viure.

Leave a Reply