Rol amb nens: Quarta sessió

octubre 12, 2016

Aquesta quarta sessió ha estat més accidentada, doncs ens ha costat molt posar-nos i s’ha interromput un parell de vegades. Finalment hem pogut completar-la quan el meu fill m’ho ha demanat (“fa molts dies que no juguem a l’historia del Potito!”) i per sort no ens hem entrebancat més fins acabar-la.

20161012_101542

Avui tenim representada la Princesa Aina


La quarta aventura comença de nou al castell, ja que en Potito ha deixat estar la bruixa al bosc i ha anat de nou amb la Princesa Aina a recórrer el món. Ens quedava per explorar la part de la granja que havien dibuixat al mapa així que van decidir anar-hi.

A la granja hi viuen junts el granger Picolón i el pastor Martin, que són molt bons amics (tot decidit pel meu fill). Quan els nostres herois hi arriben, tots dos els saluden i els hi demanen ajuda per reunir les cabres que s’han escampat quan han intentat posar-les dins el seu tancat. Aconsegueixen reunir-les totes davant la granja excepte la líder del ramat: “Don Pelón”. La Princesa, flotant amb el seu vestit, localitza a aquesta cabra més gran dalt d’un petit turó escarpat. En Potito utilitza la seva capacitat de créixer per agafar-la i retornar-la al pastor. Un cop juntes les intenten introduir de nou al tancat, però totes fugen corrents i fereixen al granger Picolón i al Potito que no es a temps d’apartar-se.

20161012_095923

Ja hem introduït els habitants de la Granja

Aquí ens vam encallar un xic a la partida, ja que ningú veia com seguir. Finalment hem aconseguit que en Potito, un cop recuperat de l’envestida de les cabres, es decidís a voler entrar a la granja. La Princesa ha intentat seguir-lo, però ha fallat una torada per por, ja que un fantasma ha aparegut davant d’ells. La primera reacció d’en Potito ha estat usar la seva destral màgica i ha escapçat un petit tros de l’aparició. Però tant bon punt el fantasma ha començat a parlar ha baixat la seva arma i han emprés un interessant diàleg.
Hem descobert que el fantasma està lligat màgicament a un anell que pertany a la bruixa del bosc i que no pretenia espantar a ningú. La bruixa el deu haver deixat o perdut dins el tancat, ja que sempre va amb ella. També ens ha contat que ell era un cavaller i que va ser la bruixa qui el va transformar.

En Potito ha estat buscant pel tancat fins trobar l’anell i ha decidit anar a buscar, ara sí, a la bruixa per fer-li retornar el seu aspecte original al fantasma. De camí hem travessat una zona nova: el prat de flors de la son. Aquí el fantasma ha caigut dormit, però en Potito ni s’ha adonat. Hem fet una parada a casa de l’Àvia Griselda i ens ha acompanyat en la travessa del Bosc Pintat.

20161012_120229

Per la pròxima partida haurem de canviar de mapa 🙂

En aquest moment el meu fill ha pres tota la iniciativa argumenta’l: la bruixa havia de tenir un calder on fer pocions, l’Àvia sabria com fer l’antídot per recuperar al cavaller i aquest s’enfrontaria a la bruixa intentant també esbrinar que hi feia a la granja. La bruixa del bosc ha confessat que ha anat a buscar llana de les cabres per un encantament i ha atacat intentat de nou prendre la veu als nostres protagonistes, però en Potito ha recordat que tenia encara una mica de poció de l’anterior partida i l’ha usat per defensar-se. La bruixa no ha tingut més remei que transformar-se en gat i fugir de l’escena, avisant que tornaria.

20161012_105529

Per representar el final de la història d’avui teniem una mica de tot

Entry Filed under: General. .



Leave a comment

Required

Required, hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


octubre 2016
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
« jul.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Entrades recents

Blogroll

Categories