header image

Blog o mirall?

Posted by: cani | desembre 18, 2008 | 5 Comments |

Estic preocupat. No sé si esborrar-me del blog o trencar el mirall del bany.

Tot va començar fa temps amb uns comentaris estranys que tenia al bloc. Primer tots eren de porno de noies jovenetes, I clar, vaig anar corrent al mirall. Vaig veure una cara que demostrava una gran luxúria i em vaig espantar. Era luxuriós? Vet aquí.

Després van ser els anuncis gais….i també em vaig mirar al mirall. Decididament la meva cara tenia uns trets diferents. Inclòs em vaig fer l’ullet….

Després els anuncis de viagres i companyia…..Aquest cop no vaig mirar el mirall, va ser al sortir de la dutxa….mira que si….

Immediatament en van venir uns que no entenia…eren en japonès. Corre altre vegada al mirall. Si, em veia un color groguissó, però els ulls no acabaven de fer el pes, no eren tan allargats….i el cabell tampoc acabava de ser llis….Vaig pensar que és que no havia acabat de fer la transformació….Vaig començar a menjar amb bastonets…..i la veritat no era cap expert….

Després van venir els prozacs, valiums, i altres. El mirall, indefectiblement em mostrava una persona angoixada, amb estrès, les bosses als ulls, tremolós, les pupiles dilatades….decididament era un manyoc de nervis….

Però ara, ara han començat a bombardejar-me amb anuncis de productes contra la menopausa….Aquest cop també me mirat l’engonal, no sigues cas que després de tota una vida, la cosa hagués canviat. No ha canviat….

Llavors em pregunto….Com notaré la menopausa?

 

I la pitjor….Què faig? trenco el mirall o esborro el blog?

Potser el millor és no fer cas?…O espero la menopausa?

Per si fos cas prendré prozac……o no?

És un viure sense viure….

under: El calaix del Mussol

Responses -

ja tornes a tenir atacs d’spam? noi, això s’avisa i m’ho miro!! 🙂

Jajaja M’agrada aquesta ironia que fas sobre l’spam!! Molt entretingut de llegir i molt curiós..jejeje

Jo optaria per avisar als administradors de Gracianet prqupe t’ho solucionin, però si vols esperar a que et vingui la menopausa..tu mateix; però seu! no sgui que et cansis 😉

jajaja, molt bò 😀 a veure: d’entrada pot ser que et vingui la “pito”pausa…amb això si que només et queda una opció digne. Assumir-ho i tirar pel dret. O bé fer cas de l’anunci i experimentar el teu costat obscur…en aquest cas desitjarem que la força t’acompanyi. Crec que els teus dubtes existencials son més aviat si ets mussol o lluna…mmm….bé, pot ser divertit no? hauràs d’aprendre a conviure-hi! 😀
PD: per cert, res d’esborrar el blog, millor trenca el mirall…

Cani: Te aconsejaria un par de cosas.

Primero que no rompas el espejo porque ya sabes lo que dicen siete años de mala suerte

Pero por si acaso cuando te mires reafirma tu hombria no te hagas guiños extraños ni nada por el estilo , no vaya a ser que decidas salir del armario,conozco a uno que debió empezar más o menos así y cuando tubo 50 años veintitres de matrimonio con dos hijos un dia dice que se va a Cuba que se ha enamorado de un joven de la edad de su hijo 22 años.

!Es per llogari cadires!

He rigut molt Cani bones festes i el que has de fer es escriure mes al bloc.

@greips

Gràcies, està net com una patena….:D

Leave a response -

Your response:

Categories

Aneu a la barra d'eines