favescomptades


19 maig 2009, 16:53
Filed under: a la radio | Etiquetes:

Consumeixo, doncs existeixo.

El gran lema de la societat capitalista. La píndola de la felicitat eterna. l la gran salvació de l’economia mundial.

Faves comptades és un sac de propostes, un espai de debat, una finestra oberta a noves formes de consum i a noves maneres de pensar l’alimentació i l’agricultura.

El primer programa de la llista vol ser una carta de presentació, una declaració d’intencions.

I per això, farem un retrat del consumidor feliç i el girarem cap per avall. De sacsejar-lo ara i adés, una vegada i una altra, anirem desgranant tots els perquès.
Per què existeixen cooperatives de productes eco-biològics, de consum responsable?
Per què cal buscar alternatives al consum en grans superfícies?
Què és l’agricultura ecològica? I la sobirania alimentària?
Podem sortir del circuït de l’economia capitalista?

I de la sacsejada, ens quedaran poques ganes de tornar a comprar aquells preciosos tomàquets lluents, llampants, de roig encès, enamoradís i gust de porexpan.




1 Comment so far
Leave a comment

HOla! Treballo a la sala d’estudi nocturn de la biblioteca vila de gràcia i aquest divendes 22 de maig a les 21,30h tenim un debat/tretúlia sobre “sostenibilitat i consum” ens agradaria convidar-vos a participar!! volem que sigui un espai per oferir i informar dels recursos que tenim al barri!salut! podeu contactar-nos a: b.barcelona.vg.estudi@diba.cat

   Irene 05.19.09 @ 21:50



Leave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>




Aneu a la barra d'eines