diumenge, agost 27th, 2006...3:30 pm

Pirates, exposició al museu marítim de Barcelona

Jump to Comments

Aquest passat dissabte vaig decidir anar a una exposició que ja fa dies que els seus cartells penjats de les llums barcelonines en criden l’atenció. L’exposició es diu ‘Pirates’ i esta ubicada dins del Museu Marítim de Barcelona.

Feia uns 5 anys, aproximadament que no anava a aquell museu, i vaig decidir visitar la exposició permanent (el museu en si) i l’exposició de pirates. El factor carnet jove va anar força be, ja em vaig estalviar força pasta. Explico: Una entrada al museu val 6 euros, una entrada a l’exposició pirates val 6 euros, si demanes un ‘combo’ de museu més exposició pirates val 9 euros, i sorprenentment per presentar el carnet jove tot plegat només em va costar 5 euros per persona. Genial! (sobretot per la meva economia!)

El museu com sempre es manté en constant evolució, molt ben conservat, i sempre intentant aportar noves peces en les seves galeries. Si no hi heu anat mai, es molt, però molt recomanable, i si fa, com jo, més de cinc anys que no os passeu per allí, també es molt recomanable, recordareu coses però os sorprendreu amb totes les petites novetats.

Pel que fa a l’exposició Pirates puc dir que malgrat no ser-hi molt gran, es preciosa, i esta molt ben treballada, moltes armes, alguns maniquins representant les vestimentes dels pirates, i molts bons textos explicatius de totes les èpoques, des uns quants segles abans de Crist fins als pirates contemporanis que actualment van amb llanxes i motos aquàtiques.

I per acabar i resumir-ho tot, transcriure la primera frase que et trobes en la exposició:

“Dues persones saben on es el meu tresor: el diable i jo.Qui visqui més temps podrà quedar-se’l.”– Edward Teach Barbanegra

Fotografies:

Més informació:Web del museu marítim de Barcelona



1 comentari

  • Realment es una mica curta… però em va interesar moltissim… Es una llastima que no hagin pogut recopilar mes material…

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines