diumenge, octubre 8th, 2006...3:21 pm

300 de Frank Miller: Un altre còmic que saltarà a la gran pantalla.

Jump to Comments

Fent una volteta per Internet, m’he trobat amb una sorpresa molt agradable, m’he trobat el tràiler d’una pel·lícula que està basada en un còmic d’en Frank Miller, sobre l’època espartana i troyana. Sent molt sincer reconeixeré que desconeixia tant el projecte audiovisual com la novel·la gràfica en si…

He fet click sobre el trailer i l’he vist, i m´he quedat fascinat, m’he trobat amb una imatge molt i molt acurada, amb una ambientació molt estudiada i treballada. Cada fotograma era una petita obra d’art on estava pensat tots els detalls.

Com m’he quedat tant fascinat, he anat a veure la plana web, he buscat pel google, i he anat a parar a un bloc dels propis productors. He estat tafanejant i el que més m’agrada’t es la part de concept art, on podreu trobar exemples de com ha evolucionat l’idea gràficament, es a dir, la vinyeta del còmic original, el story board del guio de la peli, la imatge rodada i, finalment, la imatge rodada modificada i retocada per ordenador.

Os deixo el video del youtube, però os recomano que vegeu el tràiler a alta resolució que ofereix la web d’apple: aquí!



7 Comments

  • M’has deixat bocabadada…

    Hem d’esperar quasi un any per veure-la????

    Oh nooooooooo 😉

  • En el tebeo no llevaban calzoncillos….

  • Luisan… per fer aquest comentaris, gairebe que te’ls guardis…
    basicament pq dubto que tinguis els comics.

  • Bueno, duda lo que quieras, pero en el tebeo original -llamarlo así es una opción personal, ya que considero que se trata del término castellano equivalente a la palabra cómic pese a que está inspirado por el tebeo (TBO) del mismo nombre – los espartanos no llevaban un pulcro taparrabos como en la película donde los puritanos yanquis han decidido que así sea. Y, sí mi buen amigo, tengo el tebeo de Frank Miller y muchos otros más de otros grandes autores ya que considero que los tebeos merecen análogo respeto al que despiertan las novelas y las películas.

    No prejuzgues y ten más sentido del humor, hombre

  • Y llama a las cosas por su nombre, hombre. 300 no va de “la época espartana y troyana -hay cientos de años entre el apogeo de una ciudad y otra-” sino de la batalla de las Termópilas. L

  • Pel poc que podem veure, realment sembla molt acurada i cuidada, a nivell gràfic.
    Tot i que son 100% efectes digitals, ara falta esperar que l’història i el guió siguin també tant espectaculars 😉

  • Si la pel·licula es respectuosa amb el comic suposo, ja que no he llegit aquesta obra però si d’altres d’aquest matiex artista, el guio sera bo.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines